Marcelo Pena och Emilia Wahlund flyttar ifrån Sigtuna

Marcelo Pena och Emilia Wahlund.

Marcelo Pena och Emilia Wahlund flyttade in i deras hus för en månad sedan.
Nu säljer paret huset i Sigtuna och flyttar igen – här är anledningen bakom beslutet.

Influencerparet Marcelo Peña och Emilia Wahlund blev föräldrar till dottern Elle i maj i år. Kort därefter flyttade familjen till ett hus i Sigtuna.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Blev anmälda till socialen

Marcelo och Emilia har inte haft det helt enkelt sen de fick dottern Elle. För bara några veckor sedan fick de hem en orosanmälan från socialtjänsten. Det var en anonym orosanmälan som hade skickats in om parets dotter. Både Emilia och Marcelo reagerade starkt på brevet och socialen drog därefter in anmälan.

Efter endast en månad i Sigtuna flyttar familjen

Nu har familjen Pena/Wahlund bott i deras nyinköpta hus i Sigtuna i en månad, trots den korta tiden har de nu bestämt sig för att flytta tillbaka till Stockholms innerstad.

”Tyvärr så kändes det inte rätt just för att det är så långt ifrån allt”, skriver Emilia i ett meddelande.

”Jag gillar "stressen" inne i city och gillar att ha nära till allt. Sigtuna är verkligen superfint, vi har helt underbara grannar här och det är en supermysig stad men tyvärr så kändes det inte rätt just för att det är så långt ifrån allt”, skriver Emilia Wahlund.

NYA TAG Filips besked – bara dagar efter uppbrottet

Men en som gärna hade stannat kvar i huset i Sigtuna är Marcelo.

– Det kommer bli bra, jag är faktiskt taggad. Jag trodde att jag skulle vara mer ledsen än vad jag är. Med åren så har jag flyttat så jävla mycket så nu har det bara blivit så att där man har tak över huvudet där trivs man, säger Marcelo.

Hittade drömlägenheten men säljarna drog sig ur

I veckan gick de ut med att de har hittat en lägenhet och Emilia berättar för sina följare om det nya boendet.

”Ni kommer älska vår lägenhet vi ska köpa. Jag är så kär och det känns så himla rätt. Jag trivdes tyvärr inte här borta i Sigtuna, det var alldeles för långt bort och jag har saknat stan så mycket.”

Emilia Wahlund berättar om nya lägenheten i Vasastan i Stockholm.
FOTO: Instagram

Men redan dagen därpå fick paret det tråkiga beskedet om att säljarna till lägenheten har dragit sig ur försäljningen. Emilia skriver om sorgen på Instagram.

”Känslan när man ska åka och skriva på kontraktet på lägenheten men säljaren drar sig ur i sista sekund. Vi har en annan vi kan köpa men det var denna vi hade ställt oss in på. Allt var liksom klart hos banken, vi hade bestämt tid och allt.”

Emilia Wahlund berättar att säljaren drog sig ur.
FOTO: Instagram

LÄS OCKSÅ: Därför blev Emilia Wahlund och Marcelo Peña anmälda till socialen

LÄS OCKSÅ: Too Hot To Handle på Netflix – blir det en säsong 3?

FOTO: Anders Wiklund/TT, Instagram