TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Too Hot To Handle på Netflix – blir det en säsong 3?

23 jun, 2021 
Too hot to handle på Netflix
Too Hot To Handle tog Netflix-tittarna med storm.
Säsong 2 har säsongspremiär den 23 juni 2021.
Frågan är, blir det en säsong 3?
Annons
Elin "Woodie" Skog om hur det är att dejta i TVBrand logo
Elin "Woodie" Skog om hur det är att dejta i TV

Den 23 juni har säsong 2 av succéprogrammet Too Hot To Handle premiär på Netflix. Fansen behöver alltså inte vänta mer. En tanke och fundering som väckts hos många tittare redan innan säsong 2 har släppts är om det kommer mer. Blir det en säsong 3 av Too Hot To Handle?

Vad är Too Hot To Handle?

I nya serien Too Hot To Handle får tittarna följa tio attraktiva singlar som inleder ett socialt experiment. De knyter romantiska kontakter med varandra, men allt ska ge utan någon som helst sexuell tillfredställelse. Kanske låter det enkelt? Det kan dock verka vara svårare än vad många kan tro!

Deltagarna i säsong 1 av Too Hot To Handle på Netflix
Deltagarna i Too Hot To Handle, säsong 1.

Blir det en säsong 3 av Too Hot To Handle?

Det var i samband med när Netflix meddelade att Too Hot To Handle fick en andra säsong som de även avslöjade att succéserien är öppna för en säsong 3.

Annons

– Hemligheten är ute, vi är stolta över att ta tillbaka Too Hot to Handle för två nya säsonger i ett tropiskt paradis, sa Brandon Riegg på Netflix, Han fortsatte:

– Netflix-tittare över hela världen blev kära i säsongens skojiga upptåg, och nu kommer fansen inte att behöva vänta länge för att se våra nya tävlande försöka (och misslyckas) att följa Lanas strikta regler med massor av vändningar och överraskningar på vägen.

Inspelningen av säsong 2 och 3 ägde enligt Variety rum på ön Turks och Caicos under pågående pandemi.

Kommer de nya tävlande att lyckas? Eller kanske blir de offer i de romantiska miljöerna med de snygga mediastjärnorna? Nu får tittarna vänta lite till, men snart är alltså dags!

Säsong 1 av Too Hot To Handle finns att streama på Netflix.

FOTO: Netflix

Annons