LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tittarnas kritik mot Agneta Sjödin och Casper Janebrink i Bingolotto

28 jun, 2021 
Linda Strömbäck
Casper Janebrink Agneta Sjödin i Bingolotto

I takt med premiären av Bingolottos nysatsning tar Agneta Sjödin och Casper Janebrink över programledarrollerna från Lotta Engberg och Stefan Odelberg.
Nu reagerar tittarna på duons första insats i Bingolottos midsommarspecial.

Annons
BingoLotto – minns du programledarna?Brand logo
BingoLotto – minns du programledarna?

I fredags sändes det sista avsnittet av den 13:e säsongen av Bingolotto. Säsongen avslutades med en tre timmar lång midsommarspecial med gäster som Charlotte Perrelli och Alvaro Estrella. Programmet blev det sista för programledarna Lotta Engberg och Stefan Odelberg innan semesterns intåg. Men i takt med säsongens avvecklande tar en helt ny programidé vid.

I samband med det trettioåriga jubileet av succéprogrammet Bingolotto introduceras nu för första gången Bingolottos sommarkväll. Programmet som med ambitionen att förmedla ett somrigt bingospel i tångdoftande västkustmiljö kommer visas varje söndag fram till hösten. I våras annonserades det att programmet kommer ledas av inga mindre än profilerna Casper Janebrink, 51 och Agneta Sjödin, 53.

Agneta Sjödin och Casper Janebrinks relation

Casper har i en tidigare intervju berättat för Hänt om förfrågan att programleda sommarbingot tillsammans med Agneta.

Annons

– Jag gick nog på feeling, det lät väldigt roligt att göra det med Agneta Sjödin.

– Vi har träffats i alla fall några gånger tidigare, under inspelningen av Fångarna på fortet bland annat. Jag har stött på henne i olika tv-sammanhang men på fångarna kunde vi sitta och småprata lite. Man har följts åt och haft olika karriärer men stött på varandra. Jag hoppas att jag och Agneta kan göra detta bra, har Casper tidigare sagt till Hänt.

Tittarnas hårda kritik mot Agneta och Casper

Men alla tittare verkar inte vara nöjda med programduon efter premiärinsatsen i fredagens Bingolotto. När profilerna gästade programmets midsommarbingo reagerade tittarna med starka reaktioner.

“Vad gjorde Casper och Agneta med i programmet? Helt onödigt, det de gjorde var ju helt bortkastad tid. Ni måste ta bort all lek ni har med och bjud på mer musik och inte dagislekar”, skriver en av tittarna.

”Håller med dig”, instämmer en annan.

Bingolotto Sommarkväll har premiär den 4e juli. Här kan du se Bingolotto Sommarkvälls spelschema och gäster.

FOTO: TV4, TT/MAGNUS SANDBERG, AFTONBLADET

Annons