Bingolottos fusk – Charlotte Perrelli sjunger inte i direktsändning

Charlotte Perrelli och Bingolotto
Avslöjar

Under midsommarens Bingolotto gästar artisten Charlotte Perrelli för att sjunga. Men det visade sig att Charlotte inte var på plats för att sjunga live som många kanske trodde.
Framträdandet är nämligen inspelat sedan sex veckor tillbaka.

Artisten och entreprenören Charlotte Perrelli, 46, har gästat Bingolotto många gånger. Senast såg vi henne i ett större musiksammanhang var i Melodifestivalen i februari där hon sjöng låten Still young som tog sig vidare direkt till final.

Förutom att sjunga är Charlotte Perrelli entreprenör och influencer, hon driver företag och har i flera år delat med sig av sin vardag via sin blogg. Hon lever lyckligt gift tillsammans med maken Anders Jensen sedan flera år tillbaka.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Charlotte Perrellis lyxliv med maken Anders Jensen

Charlotte har sedan barnsben stått på scenen och är en av Sveriges mest folkkära artister. Hon är född i Småland – och det var just där karriären startade. Hon etablerade sig tidigt i dansbands-Sverige och fick ett genombrott med dansbandet Wizex. 1999 fick hon ett nytt genombrott då hon vann Melodifestivalen med låten Tusen och en natt följt av en vinst i Eurovision.

Hon har idag fyra barn. Sedan ett tidigare äktenskap med Nicola Perrelli har hon barnen Angelo Perrelli och Alessio Perrelli. Hon och Anders har också två gemensamma barn, Adrian Romeo Perrelli-Jensen och Alvin Loui Perrelli-Jensen.

Charlotte och Anders lever idag i Djursholm i en lyxig villa, år 2019 köpte hon och Anders även ett hus i Marbella i Spanien. Huset är nästan 800 kvadratmeter stort, har sju badrum och en 543 kvadratmeter stor terrass. Paret har dessutom hus i Åre och lever minst sagt ett lyxigt liv med mycket resor och upplevelser!

Charlotte Perrelli gästade Bingolotto – sjöng inte i direktsändning

I och med att Bingolotto firar 30 år 2021 bjuder de in till Bingolottos sommarkväll med start på midsommarafton tillsammans med programledarna Stefan Odelberg och Lotta Engberg. Under sommaren kommer flera artister att gästa programmet, likaså TV4-profilen och läkaren Mikael ”soldoktorn” Sandström som kommer medverka titt som tätt.

Charlotte Perrelli är gäst under första sändningen av Bingolotto under midsommarafton. Men det finns en sak som tittarna inte vet och det är att Charlotte faktiskt inte var på plats.

Hänt kan nämligen nu avslöja att hennes framträdande var förinspelat, och det spelades in för hela sex veckor sedan. Hon framför alltså inte musiken live.

Charlotte befinner sig nämligen i sitt lyxiga hus i Spanien, nyligen publicerade hon en bild då hon bakat till flera gäster.

”Hemmagjorda maränger! Sååå gott och extremt enkelt. Perfekt till dessert för gammal som ung”, skrev Perrelli på Instagram.

LÄS OCKSÅ: Linda Lindorffs avslöjande om slutet i årets Bonde söker fru

LÄS OCKSÅ: Läsarnas besvikelse mot bloggerskan Dagny Carlsson

FOTO: Stina Stjernkvist/SVT / Tommy Holl/TT

Senaste nytt