Linda Lindorffs avslöjande om slutet i årets Bonde söker fru

Linda Lindorff Bonde söker fru

Årets inspelning av Bonde söker fru är i full gång och tittarna väntar med spänning på att få följa böndernas jakt efter kärleken i höst.
Men nu avslöjar Linda Lindorff detaljer om slutet på årets säsong.
”Jag har lite ont i magen över allt”, skriver hon.

Linda Lindorff har jobbat på TV4 i många år och är idag en av Sveriges mest folkkära programledare. Idag är hon kanske mest känd för sin roll i succéprogrammet Bonde söker fru, där hon varje år följer med flera bönder landet över i deras jakt efter kärleken. Och frågar du Linda så älskar hon sitt jobb.

”Bonde söker fru är verkligen en del av mitt liv. Varje säsong och varje bonde har även i mitt liv sin plats. Jag är så glad över att ha fått leda det här fina programmet i 15 år, över att ha fått böndernas förtroende. Det är nåt stort i det. Att känna att dom litar på mig och vågar berätta”, skriver hon bland annat på sin blogg.

Och nu är inspelningen av den kommande säsongen i full gång. Men i ett inlägg på Instagram avslöjar Linda nu hur säsongen kommer att sluta.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Linda Lindorff om nya säsongen av Bonde söker fru

Precis som tidigare år är Bonde söker fru tillbaka med ännu en säsong i höst. Likt de andra åren är Linda programledare för programmet och i ett pressmeddelande hintar hon om att hon fallit pladask för de nya bönderna.

– Årets bönder är den perfekta blandningen godbitar. De är väldigt olika när det kommer till personlighet och erfarenhet av kärlek men drivs av en gemensam längtan efter att hitta den rätta. Det kommer att bli en sommar med mycket hetta och romantik – garanterat, säger hon.

Lindas avslöjande om årets säsong av Bonde söker fru

Och just nu är inspelningen i full gång. På Lindas Instagram brukar hon ibland hinta om hur det går för bönderna i jakten efter kärleken och av programledarens senaste inlägg att döma så verkar det bli en minst sagt händelserik och spännande säsong med flera oväntade moment. Under en bild på sig själv skriver hon nämligen:

”Gömmer mig i skuggan medan bonden förklarar sina känslor för en av de två tjejerna som nu är kvar. Väldigt överraskande slutval. Och mycket starka känslor så klart. Jag har lite ont i magen över allt som hänt men samtidigt vet jag att det som nu sker är det enda rätta. Kärleken är oförutsägbar men också helt fantastisk. Låt oss hoppas på att det blir mycket sånt i sommar.”

Och i kommentarsfältet är det många som ser fram emot att se programmet efter Lindas ord.

”Åh va jag längtar!”, skriver bland annat en följare.

”Så länge bönderna följer sina hjärtan så blir det bra!”, hejar en annan.

LÄS OCKSÅ: Läsarnas besvikelse mot bloggerskan Dagny Carlsson

LÄS OCKSÅ: Joacim Ricklings video på 2-åriga dottern Wilda skapar reaktioner

Senaste nytt