Joacim Ricklings video på 2-åriga dottern Wilda skapar reaktioner

Joacim Rickling

Tillsammans med Caroline Kejbert har Joacim Rickling dottern Wilda. Nu lägger han upp en video med dottern som väcker starka reaktioner hos följarna.
Slå på ljud

Fyra år har gått sedan tv-profilerna Joacim Rickling och Caroline Kejbert föll för varandra i succéprogrammet Bonde söker fru. Sedan dess har det hänt mycket i deras liv och det numera etablerade paret har både gård och barn tillsammans.

På deras sociala medier har man kunnat följa deras vardagsliv efter programmet och många följare har med tiden förälskat sig i deras dotter Wilda. Nu lägger Joacim upp en video på dottern som väcker starka reaktioner.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Joacim Rickling och Caroline Kejberts familjelycka – berättar om barnplanerna

Det var i början av 2019 som Joacim och Caroline äntligen kunde dela med sig av den stora nyheten att deras efterlängtade dotter kommit till jorden. I ett inlägg på Instagram skrev de:

”Äntligen är prinsessan af Tuna gård hos oss. Vi mår alla tre jättebra och är åter hemma på gården. 00.16 den 3e Januari 2019, en dag vi alltid kommer att minnas.”

Sedan dess har de minst sagt njutit av livet som småbarnsföräldrar, och i en intervju med Hänt har Caroline tidigare berättat hur de tänker kring att skaffa fler barn.

– Just nu har det liksom inte funnits något annat i våra huvuden än Wilda. Och vi älskar ju henne så det gör ont, så allt fokus ligger ju på henne. Vårt liv kretsar ju liksom kring henne så just nu är det bara jättekonstig känsla att tänka att det ska finnas en till, säger hon.

Exklusivt
Tova-Sophia Aronsson om mammalyckan – egna orden om beslutet

Men trots att det inte känns helt rätt att skaffa ett till barn nu är hon tydlig med att det absolut inte är uteslutet i framtiden.

– Det är klart att vi vill ha ett syskon till Wilda, både för henne och för våran skull. Det är ju bara jättekul. Men ingenting som vi jobbar på just nu om man säger så, säger hon.

Starka reaktioner efter Joacim Ricklings ovanliga video på 2-åriga dottern Wilda

På både Joacim och Carolines Instagram brukar man ofta få ta del av härliga bilder på dottern Wilda, men något som däremot inte förekommer lika ofta är videos. Men häromdagen valde Joacim att lägga upp ett litet klipp för ovanlighetens skull, och självklart gjorde det succé hos följarna.

”Mitt hjärta!”, skrev Joacim under klippet.

Och kommentarsfältet fylldes snabbt med kärlek och uppmuntrande kommentarer. I kommentarsfältet är det nämligen många som skriver vilken härlig dotter de verkar ha och flera ser även likheter mellan Wilda och filmkaraktären Madickens lillasyster Lisabeth.

”Påminner om Madickens syster!”, skriver bland annat en följare.

Så söööööt lilla Wilda är. Vilket charmtroll henne kan ni vara stolta över”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren visar upp lyxhuset inifrån – se lyxiga köket

LÄS OCKSÅ: Filip Lamprecht besked efter uppbrottet med Peg Parnevik – bilderna visar

SENASTE NYTT!