Caroline Kejberts nya barnbesked med Joacim Rickling

Caroline och Joacim

I januari 2019 föddes Caroline Kejbert och och Joacim Ricklings dotter Wilda.
Nu avslöjar Bonde söker fru-profilen parets planer på att utöka familjen ytterligare.
– Det är ju bara jättekul, säger hon.
Slå på ljud

I TV4:s dejtingsåpa Bonde söker fru uppstod kärlek mellan Caroline Kejbert, 30, och Joacim Rickling, 28. Sedan dess har det hänt mycket i deras liv, de har flyttat ihop, haft sin egna realityserie Bondeparet på TV4 play samt fått sitt första barn, dottern Wilda, 1.

Under våren har Caroline och Joacim haft fullt upp med deras nästa stora projekt. De ska nämligen öppna en gårdsbutik i anslutning till deras boende. Caroline Kejbert är både förväntansfull och nervös inför invigningen, som väntas äga rum i höst.

– Jag är ju utbildad civilingenjör och haft siktet på det egentligen. Men under alla år som jag har studerat har jag faktiskt jobbat med kläder på ett eller annat sätt, sa Caroline till Hänt nyligen.

Caroline Kejbert om framtidsplanerna

Joacim och Caroline har minst sagt hunnit med mycket sedan de träffades för tre år sedan. Någonting de har bestämt sig för att vänta lite mer är giftermål.

– Vi har ju checkat av ganska mycket saker här nu på två och ett halvt intensiva år. Så det kan få vänta lite, det har jag ingenting emot, sa Caroline i vintras.

Innan Caroline Kejbert träffade Joacim hade hon inga planer på att skaffa barn men efter att de fann varandra kändes allting självklart.

– Vi kanske inte ville ha barn just då men att känslorna till barn växer fram när man träffar den rätta, sa Bonde söker fru-profilen i en intervju med TV4 i december.

Nya barnbeskedet med Joacim Rickling

Någonting annat som Joacim och Caroline vill vänta lite med är att utöka familjen ytterligare. För Hänt berättar Caroline Kejbert att hon och pojkvännen vill ha fullt fokus på dottern ett tag till.

– Just nu har det liksom inte funnits något annat i våra huvuden än Wilda. Och vi älskar ju henne så det gör ont, så allt fokus ligger ju på henne. Vårt liv kretsar ju liksom kring henne så just nu är det bara jättekonstig känsla att tänka att det ska finnas en till, säger hon.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Trots att det inte finns några planer på fler barn i nuläget vill Caroline och Joacim ha det i framtiden.

– Det är klart att vi vill ha ett syskon till Wilda, både för henne och för våran skull. Det är ju bara jättekul. Men ingenting som vi jobbar på just nu om man säger så, säger Caroline Kejbert till Hänt.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!