Pernilla Wahlgren visar upp lyxhuset inifrån – se lyxiga köket

Pernilla Wahlgren visar upp nya lyxköket

Pernilla Wahlgren delar med sig av fler bilder på lyxhuset som inom snar framtid ska börja byggas.
Och det är minst sagt lyxiga detaljer hemmet kommer bestå av.
Se bilderna på lyxköket här!

Pernilla Wahlgren, 53, är Sveriges främsta reality-drottning och har gjort succé med sin serie Wahlgrens värld. Det kan väl inte undgått någon att Pernilla minst sagt är öppen och bjuder på sig själv. Förutom att bjussa på sig själv i serien så har hon bjudit upp till både sång och humor i sina scenshower Kort glad och tacksam och Pernilla Wahlgren har hybris.

För att inte glömma så har Pernillas dotter Bianca Ingrosso, 26, en stor roll i serien och även hon är lika bussig som sin mamma. Pernilla är förutom att vara mitt uppe i inspelningar och jobb även på gång med att bygga sitt drömhus och det är minst sagt lyxigt – nu visar hon upp bilder inifrån drömvillan.

RASAR Tittarnas hårda kritik mot Sven- Ingvars

Pernilla Wahlgren flyttar från gröna villan – köpt ny tomt på Lidingö

Pernilla har sedan Wahlgrens värld startade uttryckt att hon inte riktigt trivs i huset hon bor i nu, dels för att det ofta är stökigt och Pernilla har svårt för att hålla ordning. I serien har hon genom åren ofta skojat om att hon bildar ”högar” av saker.

I flera avsnitt av serien har vi dessutom fått se Bianca hjälpa Pernilla att rensa – då gäller det främst Pernillas garderob som är överfylld med skor, väskor och kläder.

I Wahlgrens värld fick vi även ta del av när Pernilla beslutade sig för att köpa en tomt. Anledningen till att hon har valt att köpa en tomt är just för att realitystjärnan nu känner att hon har chansen att bygga sitt drömhus.

Och sagt och gjort – i serien skrev hon på papperna och anlitade en arkitekt, och nu är bygglovet godkänt. Flytt planeras till nästa år och många gläds åt Pernilla som verkligen tagit ett nytt steg i livet. Förutom hennes nyblivna kärlekslycka med Christian Bauer, 55, har hon även nu ett nytt hus att se fram emot.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pernilla Wahlgren visar upp nya bilder inifrån lyxhuset: ”Wow”

Pernilla har nu delat med sig av nya bilder på huset, och denna gång är det bilder på köket. Och fansen och artist-kollegorna häpnar över det stora och lyxiga köket!

Till bilden skriver Pernilla: ”Om jag kommer älska att hänga i mitt kommande kök…?! Svar JA!!”

Jill Johnson kommenterade: ”Alltså !!! Wow på dej!!! vilket hem!!”

Även Hanna Hedlund längtar till att få se huset: ”Kommer jag att hänga i ditt kök, och älska det? Jaaa.”

En detalj får dock några följare att reagera.
”Jättesnyggt! Verkligen. Men bara en liten sak jag undrar över. Kan man verkligen har en spishäll på en köksö utan spiskåpa? Allt annat blir superflottigt runtomkring och det blir osigt i hela huset!”, kommenterar en följare.

Men Pernilla behöver inte vara orolig för os och flott, vilket en annan person snällt förklarar för de som inte har koll på tekniken.

”Vi har en sådan, fungerar suveränt”, skriver personen.

Så Pernilla har alltså både ett snyggt – och helt funktionsdugligt nytt kök!

LÄS OCKSÅ: Kronprinsessan Victoria och prins Daniels nya lyxköp på Värmdö

LÄS OCKSÅ: Doktor Mikael Sandströms familjelycka – det ska barnbarnet heta

FOTO: LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet / Instagram/Stina Stjernkvist/TT

Senaste nytt