LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Läsarnas besvikelse mot bloggerskan Dagny Carlsson

23 jun, 2021 
Mimmi Fouchenette
Dagny Carlsson.
Dagny Carlsson har lagts in på äldreboende efter en längre tids sjukdom.
Under tiden har hennes vännina Elena uppdaterat bloggen och nu berättar hon hur läsarna rasat över att Dagny inte själv skriver något.
Annons
107-åriga Dagny Carlsson fick personlig hälsning från drottning Silvia: “Kändes äkta”Brand logo
107-åriga Dagny Carlsson fick personlig hälsning från drottning Silvia: “Kändes äkta”

Dagny Carlsson, 109, är världens äldsta bloggare. För nio år sedan startade hon sin blogg och snabbt därefter fick den stort genomslag. Dagny har på äldre dagar sommarpratat i Sommar i P1, gästat talkshowen Skavlan och till och med träffa kungen och drottningen.

Bloggaren som alltid har varit pigg lades in på sjukhus för en tid sedan efter att hon fick svårt att andas. Väl på sjukhuset tog hennes vän Elena Ström över bloggandet tillfälligt för att ge läsarna uppdatering om Dagnys mående.

Dagny Carlsson är på förbättringsvägen

Först lades Dagny in på sjukhus och efter ett tag så flyttades hon till in ett temporärt äldreboende och nu är hon på ett långvarigt äldreboende. Sen Dagny har varit på äldreboendet har hennes hälsa blivit allt bättre. Nu har Elena uppdaterat bloggen igen och visar en bild på Dagny och skriver att hon är på förbättringsvägen.

Annons

”Jag har hunnit med två besök hos Dagny de senaste dagarna. Vid det första hade jag med mig en liten Saintpaulia till henne och konversationen tog genast riktning mot Midsommar. Idag hade vi andra samtalsämnen men hon ville först och främst hälsa till sina läsare med orden: ”Jag är frisk”. Titta själva på dagens bild, visst ser hon pigg ut?”, Elena fortsätter:

Dagny Carlsson på äldreboendet.

”En sak som tål förbättring är motionen, tycker jag. Det får bli med hjälp av rollatorn, så vi planerar att ”intensifiera” processen så fort som möjligt.”

Läsarnas besvikelse över Dagnys aktivitet på bloggen

Elena har hjälpt Dagny att hålla igång bloggen när det har varit tufft för den 109-åriga bloggaren att göra det på egen hand. Men nu ryter Elena ifrån då många läsare är besvikna på att inte det är Dagny som skriver:

”Till er som ivrigt väntar på att läsa Dagnys egna inlägg i bloggen och blir besvikna att få information via andrahandsrapportering vill jag påminna om en sak: Dagny är hundranio år gammal, hon kommer att blogga när och om hon orkar och vill höra av sig.”

FOTO: Patrik Österberg/TT, Youtube

Annons