LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hanna Hedlund visar upp glädjen på scen – efter skilsmässan

22 jun, 2021 
HANNA HEDLUND & MARTIN STENMARCK
Nyligen nåddes vi av beskedet att Hanna Hedlund och Martin Stenmarck skiljer sig. Makarna hade då varit tillsammans i över 20 år. Men nu visar Hanna upp en glädjande nyhet på sociala medier efter tuffa tiden.
”Vilken kväll!! Jag fick sjunga!”, skriver hon på Instagram.
Annons
Antingen eller med Martin StenmarckBrand logo
Antingen eller med Martin Stenmarck

Hanna Hedlund, 46, och Martin Stenmarck, 48, har levt ett kärleksfullt liv tillsammans. De två har varit ett par i över 20 års tid och har barnen Ida, Love och Saga tillsammans. De två var ett av Sveriges mest kända nöjespar. Men för en vecka sedan kom nyheten att de valt att gå skilda vägar. Innan de gick ut med nyheten hade de dessutom levt isär redan i ett halvår.

I ett gemensamt uttalande berättade de för hela svenska folket att de valt att gå skilda vägar. På Instagram skrev de bland annat: ”Ja, Allt har sin tid. Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra.”

Så träffade Hanna Hedlund och Martin Stenmarck varandra

Hanna och Martin träffades första gången på Hannas jobb. Men det var inte förens på nyårsafton i årskiftet 1998/1997 som de fann varandra på riktigt. En nyårsafton stod Martin där med en flaska champagne, vilket Hanna har berättat i en intervju med Hälsoliv.

Annons

– På nyårsafton sågs vi igen på en fest på Engelen. Martin kom fram med en flaska champagne och sa: ”Ska vi inte dela på den här, bara du och jag?” Vi satte oss på ett par stolar i en skrubb och tiden försvann som i en romantisk film, berättade Hanna följt av:

– Plötsligt blev det tyst utanför. Alla hade gått hem, det var låst och larmat och bara vi kvar. Fem på morgonen tog vi fram dukar och kandelabrar och hängde kvar tills städarna hittade oss. Sedan dess har vi varit tillsammans. Det bara skedde, något förde oss samman.

Hanna Hedlund visar upp glädjen på scenen efter skilsmässan

Nu har det gått någon vecka sedan de forna makarna gick ut till offentligheten och berättade om skilsmässan. På Instagram delar Hanna nu med sig av en glädjande nyhet och det är att hon återgått till jobb. Och det verkar verkligen vara ett roligt sådant!

Annons

Hanna fick uppträda och ser minst sagt glad ut efter en kväll fylld med musik. Det var nämligen Lars-Åke Wilhelmsson känd i sina framträdanden som Babsan som frågade ifall Hanna ville gästa och uppträda på en tillställning.

Till bilden skrev Hanna själv ett par ord om glädjen om att få uppträda: ”Vilken kväll!! Jag fick sjunga! Rymdtema på @patriciasthlm så vad passade bättre än att anropa försvunnen astronaut? Tack @babsan58 för att du frågade om jag ville gästa!”

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons