LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Laila Bagge om vänskapen med Elin Härkönen – så lärde de känna varandra

30 jun, 2021 
Elin och Laila
Elin Härkönen och Laila Bagge umgås en hel del.
Laila fanns där som ett starkt stöd för Elin när hon i fjol bröt upp med Paolo Roberto. Idag är de goda vänner.
– Vänskapen växte sig väldigt stark, säger Laila Bagge till Expressen.
Annons
TV: Elin Härkönen om traumatiska händelsen – "var nära att dö"Brand logo
TV: Elin Härkönen om traumatiska händelsen – "var nära att dö"

Före detta elitryttaren och hälsoprofilen Elin Härkönen, 27, och TV4-programledaren Paolo Roberto, 52, var ett par i flera år. Även om det skilde över 20 är mellan dem två blomstrade kärleken och de hade minst sagt flera gemensamma intressen. Ett av dem var träning, och det var just genom träningen som deras vägar korsades.

Men efter förra årets uppståndelsen kring Paolo Roberto gick de två skilda vägar –efter Elin valt att lämna förhållandet, vilket Hänt har rapporterat om tidigare. Mitt under den svåra tiden så fann Elin Härkönen en nära vän, nämligen Laila Bagge, 48, som var ett stort stöd.

Laila Bagge och Elin Härkönen på semester tillsammans

Laila Bagge är en flitig användare av sociala medier och har i veckan delat med sig av bilder från Gotland, där hon befinner sig på lite semester blandat med jobb. Med sig på resan har hon pojkvännen Korosh Kananian, 30, och nära vännen Elin Härkönen.

På Instagram syns bland annat Elin och Laila utöva yoga och ser ut att ha en fin vistelse.

Till bilden skriver Laila: ”Min första yoga.......är lite stel.”

Varpå Elin peppande svarar: ”Om man aldrig börjar kan man aldrig lära, du är grym!”

Även Elin Härkönen har lagt upp bilder från semestern.

Laila Bagge och Elin Härkönens starka vänskapsrelation

I en intervju med Expressen berättar Laila Bagge nu om vänskapen mellan henne och Elin, och hur de lärde känna varandra. De fann varandra nämligen i samband med uppståndelsen kring Paolo Roberto. När Elin hade en mycket svår tid fanns Laila där som ett stort stöd för henne.

Annons

– Jag och Elin fann varandra när hon hade en svår period, säger Laila till tidningen och forsätter:

– Vänskapen växte sig väldigt stark då under den perioden och har vuxit under det här året. Både jag och Korosh blev goda vänner med Elin. Sedan har vi fortsatt att umgås. Vi gillar att hänga tillsammans.

Sedan uppståndelsen kring Paolo Roberto har Elin dessutom fått frågor om privatlivet. På sin blogg har Elin Härkönen skrivit en hel del om det som hände.

”Men helt ärligt så är jag nog lite skadad av den mediastorm jag hamnade i i mitt förra förhållande. Så alla frågor som har med kärlek att göra ger mig lite lätt ångest.”

Elin gick tidigare ut i våras och meddelade att hon brutit kontakten med Paolo Roberto en gång för alla. Detta efter Paolos medverkan podcasten Sista måltiden och Hur kan vi?.

FOTO: ORRE PONTUS/Aftonbladet/TT / Karin Törnblom/TT

Annons