LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Elin Härkönens privata beslut efter turbulenta tiden med Paolo

18 maj, 2021 
Elin Härkönen och Paolo Roberto
Elin Härkönen och Paolo Roberto gick skilda vägar i fjol. Elin Härkönen bröt kontakten och tog bort Paolo på sociala medier.
Nu berättar hon om nya beslutet hon tagit efter turbulenta tiden.
Annons
Elin Härkönen om vänskapen med Paolo RobertoBrand logo
Elin Härkönen om vänskapen med Paolo Roberto

Hälsoprofilen och före detta elitryttaren Elin Härkönen, 26, och TV4-programledaren Paolo Roberto, 52, var tillsammans ett par år. Trots att det skiljer 25 år verkade kärleken blomstra. Både Elin och Paolo brinner för träning och det var just på den vägen de blev ett par. De två träffades nämligen på en fitnessfestival, vilket Paolo avslöjade på Youtube.

– Vi träffades på fitnessfestivalen. Då var det en brud som var med när jag hade pass som kunde göra fullängd pushups, berättade Paolo Roberto då i ex-parets vlogg.

Elin Härkönen om chocken över Paolo Roberto

Tyvärr varade inte förhållandet och efter att det stormats rejält kring Paolo Roberto gick de två skilda vägar. Elin Härkönen bröt kontakten och tog bort Paolo Roberto på sociala medier.

I en intervju med Amelia berättade Elin nyligen om att det var Paolo som tog kontakt med henne och förklarade all uppståndelse kring honom.

– Han kontaktade mig själv och berättade som det var, för den typen av relation hade vi. Om man har en dålig relation så kanske vanlig otrohet inte är så chockerande, men vi älskade varandra och hade det så bra. Så det här var som en blixt från klar himmel, och jag blev så klart både chockad och ledsen. Det fanns inte på världskartan för mig.

Annons

Elin Härkönen om folks nyfikenhet till privatlivet – ”skadad”

Elin konstaterade ändå i höstas att hon och Paolo var vänner och att det är svårt att bara radera honom ur sitt liv trots det han gjort.

– Grejen är att vi är vänner. Det är svårt att bara radera någon ur sitt liv. Det kanske är svårt att förstå om man inte har varit i den här situationen själv. Men jag säger som jag brukar säga till mina vänner, om det hade varit din bror eller pappa, hade du bara raderat den personen ur ditt liv? Visst, det är svårt när man har blivit sviken, men vi är vänner, jag vill ändå vara vän. Jag tror att jag mår bättre av det än att gå runt och vara arg och hata någon. Livet är för kort för att tänka så, berättade hon till Aftonbladet.

Sedan uppståndelsen kring Paolo Roberto har Elin fått mycket frågor om privatlivet. På sin blogg beskriver hon nu att hon känner sig lite ställd till att läsarna ställer så många frågor om privatlivet, hon poängterar att hon inte var beredd på allt som hände under förra förhållandet.

”Men helt ärligt så är jag nog lite skadad av den mediastorm jag hamnade i i mitt förra förhållande. Så alla frågor som har med kärlek att göra ger mig lite lätt ångest.”

”Men tiden läker alla sår, tänker jag….”

FOTO: ORRE PONTUS/Aftonbladet/TT / Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT

Annons