David Hellenius starka kärlekshyllning till Renée Nyberg inför alla

David och Renée

Tv-profilerna David Hellenius och Renée Nyberg har varit gifta i tolv år och än verkar de vara lika kära.
Nu gör David en offentlig hyllning till sin stora kärlek.
”Du och jag”, skriver han.

Förutom att vara två av Sveriges mest hyllade tv-profiler är Renée Nyberg och David Hellenius även ett av Sveriges kändaste kärlekspar. I över 12 år har de varit äkta makar, och tillsammans har de också sonen Leo Hellenius.

Nu hyllar David sin kärlek inför sina 600 000 följare på Instagram.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför bodde David i Renées källare

LÄS MER: Carola visar upp lyxvillan i Sydafrika

Trots att David och Renée är ett av Sveriges mest självklara par har det inte alltid varit lika självklart för dem. Under den senaste säsongen av Renées brygga kom det nämligen fram att Renée gömde David i sin källare under nästan ett års tid innan hon vågade presentera honom för sina barn.

– Han fick bo i källaren i ett år. Han hade inte så mycket val liksom. Han fick komma upp varannan vecka när barnen inte var där. Då fick han komma upp. Han fick bo där för att jag inte var riktigt helt säker på om det vore något att visa upp för barnen, avslöjade hon i programmet.

Innan Renée träffade David var hon nämligen gift med Jan Zachrisson och tillsammans fick de barnen Emma Zachrisson och Tom Zachrisson. Och anledningen till att David tvingades bo i källaren var helt enkelt att hon inte kände sig redo att introducera honom för dem. I en intervju med Expressen Söndag har Renée tidigare berättat att hon inte trodde att romansen med David skulle bli särskilt långvarig, och att det var därför hon avvaktade med att presentera honom.

Davids kärlekshyllning till Renée

Mycket har hänt sedan dess och idag är David och Renée öppna med sin kärlek både inför sina barn och resten av Sverige. På Instagram brukar de nämligen då och då dela med sig av bilder eller videos från deras vardag tillsammans, och i kommentarsfälten kan man se att det dessutom alltid är uppskattat hos följarna när det väl händer.

I veckan fyllde Renée Nyberg år och dagen till ära bestämde sig David Hellenius därför för att hylla sin älskling lite extra. Intill en bild på Renée skriver han:

”Idag fyller hon år! Världens snyggaste, snällaste och klokaste fru. Med dig är livet alltid som en fest. Grattis min absolut finaste och bästa vän. Du och jag!”

I kommentarsfältet är det många som också vill passa på att gratta Renées brygga-profilen. Kända profiler som bland andra Martin Stenmarck, Edward af Sillén och Jonas Hallberg har skickat fina hälsningar.

LÄS OCKSÅ: Därför vill inte Pernilla Wahlgrens nya kille vara med i Wahlgrens värld

LÄS OCKSÅ: Därför slutade Annika Jankell på Nyhetsmorgon – verkliga orsaken

FOTO: Claudio Bresciani/TT, Eero Hannukainen/TT

SENASTE NYTT!