LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carola Häggkvist visar upp lyxvillan i Sydafrika

17 maj, 2021 
AvLovisa Ström
Carola Häggkvist
Tillsammans med expojkvännen Jimmy Källqvist har Carola Häggkvist en villa i Sydafrika.
Nu visar hon upp bilder från lyxvillan – se alla här!
Annons
Carola Häggkvist lyxhus i Sydafrika – Se bilderna härBrand logo
Carola Häggkvist lyxhus i Sydafrika – Se bilderna här

Carola och basisten Jimmy Källqvist träffades på en restaurang i Stockholm för sju år sedan och snabbt sa det klick. Men redan tidigt i deras förhållande bestämde de sig för att inte flytta ihop, och när Carola flyttade till Steninge Slottsby köpte Jimmy istället en egen tomt i närheten.

– Han behöver sitt space och jag har ett fullbelamrat hus, med massa saker, grejer och inte minst med folk. Nu bor en väninnans dotter hos mig, då rök Jimmys bashörna. Vi är olika där. Han blir stressad om det blir rörigt, men för mig mår jag bäst i ett levande hem, berättade Carola då för Nöjesbladet.

Men trots att de aldrig blev sambos i Sverige köpte de ett gemensamt hus någon helt annanstans. Här är bilderna på Carola och Jimmys lyxvilla i Sydafrika.

Carolas ärliga ord om relationen till ex-pojkvännen Jimmy Källqvist

Tre år har gått sedan relationen mellan artisten och basisten dessvärre tog slut. Men det tidigare paret har sedan dess behållit en fin vänskap, och när Carola tackade ja till Let's dance tidigare i vår korsades också deras vägar igen.

Annons

Det visade sig nämligen att Jimmy spelade bas i husbandet, och i en intervju med Expressen berättade Carola att det absolut inte var några konstigheter med att ha sin ex-pojkvän så nära.

– Det går bra. Vi är som goda vänner och nära på det sättet, det känns som en familjemedlem, sa hon nämligen då.

Och på frågan om han kanske till och med var ett stöd för henne svarade hon:

– Ja mycket stöd skulle jag säga. Vi stöttar varandra.

Carolas lyxvilla i Sydafrika – bilderna visar

Men trots att Carola och Jimmy idag har gått skilda vägar äger de fortfarande ett hus tillsammans. Två år efter att de blev tillsammans köpte de nämligen ett gemensamt boende i Sydafrika, och än idag står de båda som gemensamma ägare.

– Jag har längtat efter ett eget hus i Sydafrika sedan mitt första besök 1994, och nu har det blivit verklighet! Det är ett vitputsat hus som ligger i fiskebyn Hout Bay, strax utanför Kapstaden. Jag har köpt det tillsammans med min pojkvän Jimmy, har Carola tidigare berättat för Vi i villa.

Annons

En anledning till att de köpte hus just i Sydafrika är för att Carolas dotter Zoe kommer därifrån och artisten tyckte därför det var viktigt att hon fick ha ett liv även där.

Huset är 218 kvadratmeter stort och ligger i ett inhägnat område där det finns tillgång till både pool och tennisbana. Till huset finns det även en stor veranda med utsikt över de höga bergen och en tomt på 514 kvadratmeter. Här är bilder från Carola och Jimmys vackra hus:

Annons