ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Mirka Norrström singel igen – första orden om avslutade relationen

29 jun, 2021 
Mirka Norrström
13-barnsmamman Mirka Norrström fann nyligen kärleken igen efter skilsmässan från Peter.
Till en början verkade allt gå som på räls, men nu kan hon berätta för Hänt att det inte fortsatte på det spåret.
”Jag valde att avsluta det”, skriver hon till Hänt.
Annons
Paret fick 20 barn på ett år – så lever de idagBrand logo
Paret fick 20  barn på ett år –  så lever de idag

Mirka Norrström, 48, slog igenom med dunder och brak i tv-programmet Familjen annorlunda. Med sina 13 barn och maken Peter Norrström charmade hon svenska folket och än idag har hon många trogna fans.

Efter sin medverkan i programmet så började Mirka blogga, där hon numera visar upp allt ifrån vardagsliv till tuffa motgångar, men såklart även medgångar. För en månad sedan kunde hon glatt dela med sig av en glädjande nyhet – hon hade nämligen funnit kärleken igen!

Mannen som då fångat Mirkas hjärta valde hon att kalla för ”M” och tv-profilen avslöjade att han är från Gotland. Till en början verkade allt vara frid och fröjd mellan dem och Mirka var minst sagt lycklig. Men nu kan hon berätta för Hänt att det är slut.

Så träffade Mirka Norrström sin nya kärlek

Mirka och den mystiska mannen fann varandra på dejtingappen Tinder, vilket Mirka aldrig trodde skulle hända.

Annons

– Tinder av alla ställen, där jag aldrig trodde jag skulle träffa någon. Han bor på Gotland. Så det är väl en nackdel, att det är en bit ifrån mig. Men min plan är att jag och ungarna kommer vara där längre perioder, har Mirka tidigare berättat för Hänt.

Mirka var till och med beredd att flytta för hans skull.

– I framtiden vill vi bo ihop, nu ger vi sommaren till att se hur vardagen kommer gå. Sedan har man ju lite praktiska bitar, men känner vi efter sommaren att det går så lär det bli flytt, sa hon då till Hänt.

Kärlekssagan mellan Mirka och "M" är över

Men nu kommer ett helt annat besked från 13-barnsmamman. I ett meddelande till Hänt förklarar hon att romansen är över.

”Jag valde att avsluta det helt enkelt och det känns bra trots allt”, skriver hon.

Mirka var tillsammans med ex-maken Peter i över 20 år, så med andra ord vet hon vilka sidor hon vill att en pojkvän ska ha. Det verkar som att det i det här fallet var för många pusselbitar som inte föll på plats.

”Du vet efter 23 års förhållande vet man vad man inte vill ha nästa gång. Jag har inte stora krav men viker inte ifrån de jag har”, förklarar Mirka Norrström.

FOTO: CHRISTIAN ÖRNBERG / EXP / TT, Instagram

Annons