Elena Belle bryter tystnaden om okända otroheten – nya avslöjandet

Elena Belle om otroheten

Elena Belle slog igenom i Svenska Hollywoodfruar 2016.
Nu avslöjar hon på Instagram att en av hennes pojkvänner har varit otrogen mot henne.
5 kändispar med rekordkorta äktenskap
Slå på ljud

Elena Belle, 36, flyttade till Hollywood 2009. Under sin tid i USA har hon jobbat som modell, hon har bland annat prytt omslag för tidningen Playboy.

Elena Belle hette tidigare Natacha Peyre och under det namnet medverkade hon i Paradise hotel 2005. 2016 slog hon igenom på riktigt för svenska folket i det populära programmet Svenska Hollywoodfruar. I succéprogrammet följde vi Elena, maken Michael Theanne och deras dotter Luna. Tittarna fick då en inblick i familjens lyxliv i Hollywood.

Elena Belle förlorade sin man Michael Theanne 2020

Förra året förlorade Elena Belle sin make Michael Theanne efter att han drabbats av en massiv hjärtattack under en promenad med familjens hundar. På Instagram beskrev Elena hur hon mådde efter det tragiska som hänt:

”Jag saknar Michael varje dag, det är så tufft. Vissa dagar är jag verkligen nere och visar dagar lever jag i förnekelse och tänker att han är ute och reser och att han snart kommer tillbaka.”

På Michaels födelsedag i år publicerade Elena en video på honom när han dj:ar.

”Grattis på födelsedagen till vår ängel i himlen Michael Theanne. Idag skulle du ha varit 46 år. Jag hoppas att de har en stor fest "MT-stil" i himlen för dig. Jag och Luna kommer att tända ett ljus för dig idag, vi saknar dig. Hans skratt var ikoniskt och smittsamt vilken legend, skriver Elena till videon på Instagram.”

Elena Belle talar ut om otrogen pojkvän

Nyligen hade Elena Belle en frågestund på Instagram. En av frågorna som Elena har fått var väldigt känslig sådan, den handlade nämligen om otrohet.

Frågan som följaren har ställt lyder: ”Vad är det mest oförlåtliga en pojkvän har gjort mot dig? Och vad är det bästa en pojkvän har gjort dig?”

Elena Belle svarar öppet på frågan från följaren: ”Det värsta är att låtsas vara någon som du inte är. Ljuga och vara otrogen är helt oacceptabelt. Det bästa någon har gjort är att vara lojal, ärlig och kärleksfull.

Hon berättar inte vem eller vilka pojkvänner det är hon pratar om eller om det ens är någon som har varit otrogen mot henne, men hon beskriver att otrohet är det värsta man kan bli utsatt för av en partner.

Elena Belle håller frågestund på sin Instagram.
FOTO: Elena Belle/Instagram

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso och Filip Lamprecht okända relation

LÄS OCKSÅ: Följarnas ilska mot Kristin Kaspersen efter hennes nya bilder

FOTO: Viafree, Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN