Följarnas ilska mot Kristin Kaspersen efter hennes nya bilder

Kristin Kaspersen.

Kristin Kaspersen är ständigt aktuell. Nu rasar tv-profilens följare mot henne efter upptäckten i nya bilden.

Kristin Kaspersen, 51, föddes den 30 september 1969 i Oslo, Norge. Hon är en svensk programledare och är känd för Söndagsöppet, Idrottsgalan, Fångarna på Fortet och Biggest Loser.

Nu är Kristin aktuell med sin podcast Nyfiken på där hon bjuder in kända och okända gäster som har en speciell livshistoria, kunskap, erfarenhet eller upplevelse. Hon berättar i poddens beskrivning att hennes mamma Barbro Margareta "Lill-Babs" Svensson en gång sa att man alltid ska vara nyfiken. ”Sluta aldrig att vara nyfiken, livet har så mycket att lära”. I senaste avsnittet får hon besök av Christina Schollin och Pernilla Wahlgren.

STOLT PAPPA! Viktors första ord om dottern Vilda

Följarnas ilska på Kristin Kaspersen över alkoholreklamen

Under midsommarveckan delade Kristin ett bildspel på Instagram, först en selfie, sen en till bild när hon häller upp ett glas vin och en tredje bild på en picknickfilt. Inlägget är sponsrat av ett alkoholhaltigt vin. I bildtexten beskriver Kristin en härlig stund när hon dricker av det sponsrade vinet.

”Mysig picknick i Humlegården häromdagen. Så härligt att bo nära denna oas när semestern inte än har börjat. Mina små stunder här är så underbara.Igår tog jag och en kompis med oss picknickfilten slog oss ner i solen. Vi dukade fram pasta, kex och frukt. Hon fortsätter:

”Det krispiga vinet passar perfekt till osten och den varma sommarkvällen.Vi satt kvar till solen gått ner bakom de stora lummiga träden. Skratt, sköna samtal, snack och god dryck. Sådana här kvällar minns jag länge., skriver Kristin till bilden.

Nu är det flera följare som rasar över att tv-profilen gör reklam för alkohol. Kristin brukar vanligtvis visa upp ett hälsosamt liv på Instagram, där hon gör yoga, vistas ute i naturen med sin hund och umgås med sina två söner Filip Lamprecht, 24, och Leon Fahlén, 17.

En följare skriver: Jättegott vin (men det känns fel att folkkära kändisar gör reklam för alkohol)”

”Trist att du gör reklam för alkohol, skriver en annan följare.

En tredje ifrågasätter också Kristin över hennes val av reklam: Hur tänkte du nu Kristin Kaspersen?”

LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlunds ord om barnen efter skilsmässan från Martin Stenmarck

LÄS OCKSÅ: Emilio Ingrossos sorg över Benjamins ord om skilsmässan i sommarpratet

FOTO: Lotte Fernvall/TT, TV4