LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hanna Hedlunds ord om barnen efter skilsmässan från Martin Stenmarck

28 jun, 2021 
Mimmi Fouchenette
Hanna Hedlund och Martin Stenmarck.
Hanna Hedlund och Martin Stenmarck har valt att gå skilda vägar efter 23 år tillsammans.
Nu berättar Hanna om känslorna kring att fira midsommarafton på egen hand.
Annons
Allt du vill veta om Hanna Hedlunds succékarriärBrand logo
Allt du vill veta om Hanna Hedlunds succékarriär

Hanna Hedlund, 46, har varit känd för svenska folket i många år. Under sin karriär som sångare och skådespelare har hon bland annat deltagit i Melodifestivalen tre gånger, suttit som jurymedlem i Talang, varit med i Pernilla Wahlgrens, 53, två senaste shower, Kort, glad och tacksam samt Pernilla har hybris och hon är sångaren i husbandet till TV4-programmet Hellenius hörna.

Hanna har tre barn med sångaren och skådespelaren Martin Stenmarck, 48. I juni 2021 meddelade paret att de har valt att separera.

Skilsmässan mellan Hanna Hedlund och Martin Stenmarck

För några veckor sedan gick både Martin och Hanna ut på Instagram och meddelade att de ska skiljas, detta efter att de har levt isär i sex månader. Beskedet kom som en chock för många då Hanna och Martin har hållit ihop genom vått och torrt.

”Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra.”

Annons

Hanna Hedlund firade midsommarafton utan barnen

Hanna Hedlund har varit väldigt aktiv i sociala medier sen hon bekräftade skilsmässan från Martin Stenmarck. På Instagram har man sett henne äta middag ute med kompisar, haft återträff med Let's dance-deltagarna och firat midsommar på Sandhamn.

Hanna firade nämligen midsommarafton hemma hos Sofia och Magnus Wistam. På Instagram har artisten lagt ut en bild från kalaset där hon tackar värdparet för en trevlig kväll. Men hon skriver också att hon saknade sina barn. Martin hade nämligen hand om barnen på midsommar i år.

Dina färger var blå. Tack Sofia Wistam och Magnus Wistam för helt ljuvliga dagar i skärgården och ert Sandhamn. Nu längtar jag efter mina barn, skriver Hanna Hedlund på Instagram.

Martin har också lagt ut en bild från midsommar och berättar då vad han och barnen hade för sig.

”8 km lugn jogg och sen avsluta här! Ungarna sover och jag ska efter dopp springa hem o göra midsommarfrukost! Glad sådan på er!”, skriver Martin Stenmarck på Instagram.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons