Jon Henrik Fjällgren om relationen till ex-flickvännen Maret Nystad idag

Jon Henrik Fjällgren, Maret Nystad
Exklusivt

Jon Henrik Fjällgren och Maret Nystad gick skilda vägar ett par månader innan deras dotter föddes.
Nu berättar artisten för Hänt hur deras relation till varandra ser ut idag.

Det var i oktober som Jon Henrik Fjällgren, 34, och ex-flickvännen Maret Nystad, 30, blev föräldrar till dottern Ella Sáve.

”Som alla kanske har läst så har våran dotter kommit nu. Hon är otroligt vacker och helt frisk. Vi är båda glada och stolta över detta och de känns stort sett overkligt. Har ej hittat namn till henne än men det kommer nog framöver”, skrev han då på Instagram.

Och nu i efterhand kan man konstatera att ett namn hittades. I februari tidigare i år döptes hon nämligen till Ella Sáve.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Jon Henrik Fjällgren om saknaden efter dottern Ella Sáve

Ända sedan födseln har Maret och Ella Sáve befunnit sig hemma i Nordnorge, där Maret kommer ifrån. Detta har lett till att Jon Henriks kontakt med dottern och Maret har blivit tvunget att ske via Skype.

– Tyvärr så kan jag ju inte träffa henne så mycket för hon bor ju så fruktansvärt långt bort och sen så är det ju den här jäkla coronan som satt stopp för det. Jag har inte kunnat träffa henne sen hon föddes faktiskt, säger Jon Henrik till Hänt och fortsätter:

– Vi har ju kontakt via Skype och sådär, så det är ju tur att det finns telefoner.

Maret kommer också från en samisk familj, men med norska rötter. Det var när Jon Henrik var på ett behandlingshem i Norge som de började prata på Instagram. Behandlingshemmet låg i närheten av Marets bostad och de klickade direkt. Redan andra dagen in i relationen fick han träffa hela hennes familj.

MARDRÖM Mammans rädsla för att möta sin dotters mördare

Så är relationen idag mellan Jon Henrik och Maret Nystad

Men sedan hände något oväntat. Bara några veckor efter Ella Sáves födsel så kom det beskedet att de nyblivna föräldrarna valt att gå skilda vägar – något de i själva verket gjorde redan innan dotterns födsel.

Maret och Jon Henrik valde dock att hålla på nyheten tills efter att dottern fötts. Jon Henrik berättade då att de hade haft det tufft under en längre period men att de försökte in i det sista med att få relationen att funka.

I intervjun med Hänt vill Jon Henrik Fjällgren inte gå in allt för mycket på hur relationen mellan han och ex-flickvännen Maret Nystad är idag, men något som är säkert är att han värdesätter god kontakt och kommunikation.

– Det viktigaste som jag anser idag är väl att man kan ha kommunikationen, att det är bra på så sätt, säger han.

LÄS OCKSÅ: KRYA! Ciara Zelmerlöw om sonens Alberts sjukdom

LÄS OCKSÅ: TITTARKRITIK Efter Agneta och Caspers debut i Bingolotto

FOTO: Henrik Montgomery/TT, Karin Törnblom/TT

Senaste nytt