Ciara Zelmerlöw om sonen Albert Zelmerlöws sjukdom

Ciara Zelmerlöw om sonen Albert Zelmerlöws sjukdom

Ciara Zelmerlöw delade under söndagen ett inlägg på sin instagram-story om att hennes son Albert blivit sjuk.
– Jag önskar jag kunde få det att försvinna, skriver hon.

6 saker du nog inte visste om Måns Zelmerlöw
Slå på ljud

Ciara Janson Zelmerlöw, 34, gifte sig med Måns Zelmerlöw, 35, år 2019 och tillsammans har de sonen Albert. Ciara har även sonen Archie från ett tidigare förhållande.

Förra sommaren gick paret ut med att de väntade sitt andra gemensamma barn men efter några dagars tystnad delade Ciara ett inlägg på Instagram med de tragiska nyheterna om att hon hade drabbats av ett missfall.

”Det har varit ett par hemska dagar och jag vill berätta varför jag har varit tyst. Tyvärr har vi förlorat vårt fina lilla barn. Det här är det andra missfallet vi har upplevt i år”, skrev hon då.

Den brittiska skådespelerskan har fått stöd av både vänner och sina följare via Instagram och i ett långt inlägg tackar hon för den kärlek som hon fått efter sitt känslofyllda inlägg om hennes missfall. Hon fortsätter inlägget med att tacka de som hört av sig och berättat om sina egna erfarenheter och understryker även hur viktigt det är att prata om missfall och om svårigheterna kring att inte kunna få barn eftersom det finns en visst stigma kring detta ämne.

Sedan dess har det hänt mycket i familjen och Ciara har fortsatt att dela hennes äventyr med sin familj. Både födelsedagar och julfirande har stått på agendan för familjen Zelmerlöw och paret verkar ha hämtat sig någorlunda efter de tragiska nyheterna kring missfallen.

Men nu delar Ciara med sig att sonen Albert har blivit sjuk.

I en Instagram-story under söndagen visar hon en bild på sonen som ligger i soffan med händerna över ansiktet med texten:

– Min stackars lilla kille har blivit sjuk och jag önskar att jag kunde få det att försvinna.

Ciara Zelmerlöw delade en Instagram-story om sjuka sonen. Foto: Instagram

Hänt har sökt Ciara.

LÄS OCKSÅ: Måns Zelmerlöws nya bild med 3-årige sonen Albert väcker reaktioner

LÄS OCKSÅ: Ciara Janson Zelmerlöw öppnar upp sig om tiden efter missfallen

Foto: TV4 Play, Instagram/Ciara Zelmerlöw

FRÅN FÖRSTASIDAN