Måns Zelmerlöw ska bli pappa – första orden om nya gravidlyckan

Måns och Ciara

Måns Zelmerlöw och Ciara Janson Zelmerlöw väntar tillökning i familjen.
Det avslöjar nu paret genom en video på Instagram.
Måns Zelmerlöws kryptiska barnsbesked: ”Sugen”
Slå på ljud

Det var förra året som den svenska artisten Måns Zelmerlöw, 34, och Ciara Janson Zelmerlöw, 33, gifte sig under ett romantiskt bröllop i Kroatien. Det var ett stort firande där vänner och familj flögs ner för flera dagars kärleksfest.

Familjen väntar tillökning

Idag bor Måns och Ciara i London tillsammans med den gemensamma sonen Albert, 2. Ciara har även sonen Archie, 6, sedan ett tidigare förhållande. Nu avslöjar paret att familjen dessutom väntar tillökning. I en video på Instagram visar de upp sin stora familjelycka och avslöjar samtidigt den stora nyheten. På en sandstrand syns hela familjen plocka snäckor för att sedan lägga sig på en rad där ”+1” står skrivet i sanden. Därefter kommer en svart ruta med siffrorna ”2014, 2018, 2021” som står för barnens födelseår.

Stor. Mellan. Liten. 2021 kommer att bli ett så bra år”, skriver Måns till videoklippet.

”Varit ett väldigt fint år”

Det första året som gifta har varit annorlunda än vad paret förväntat sig. I flera veckor var familjen nämligen instängda i bostaden förutom då de var tvungna att bege sig till affären för att handla mat. Detta på grund av pandemin och de restriktioner som gavs i landet.  Trots detta har Måns tidigare berättat om lyckan över året med Ciara.

– Det har varit ett speciellt år på grund av corona – men mellan mig och Ciara har det varit ett väldigt fint år, har Måns tidigare sagt i en intervju med Expressen.

Lyckohälsningar bland kommentarerna

Efter att Måns publicerat videon där paret avslöjade att Ciara är gravid så regnade det in kommenterar från både fans, vänner och kollegor. Flera kända artister har lämnar sina lyckohälsningar och gratulationer i kommentarsfältet.

Wow va fint! Stort grattis!!”, skriver Lina Hedlund.

Awww”, skriver Oscar Zia i följd av tre röda hjärtan.

”Åh som fint! Stort grattis”, skriver Sanna Nielsen.

Även Ciara har publicerat filmklippet med samma text som maken.

Spenderar mer tid i Sverige

Sedan paret tilläts att lämna sitt hem har de spenderat tid i Sverige. Härom veckan uppträdde Måns i Allsång på Skansen, som han själv tidigare har programlett. Ciara har även uttryckt kärlek till makens hemland och berättat att hon gärna tar med sina barn till Sverige.

För att sonen Albert ska få en bättre anknytning till sin farmor och farfar som är bosatta i Båstad har paret nyligen tagit ett visst beslut. Måns och Ciara har nämligen sålt sitt sommarhus strax utanför Stockholm och köpt ett nytt i närheten av Båstad, där Måns mamma och pappa bor.

 

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN