LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Ingrosso och Filip Lamprecht okända relation

29 jun, 2021 
Bianca Ingrosso, Filip Lamprecht
Filip Lamprecht och Bianca Ingrosso syntes tillsammans under midsommarhelgen. De här bilderna visar hur duon glatt dansade loss tillsammans!
Annons
Peg Parnevik och Filip Lamprecht har gjort slutBrand logo
Peg Parnevik och Filip Lamprecht har gjort slut

Filip Lamprecht, 24, har blivit en riktigt folkkär profil bland svenska folket. Efter vinsten i Let's dance 2021 har mycket hänt i hans liv, bland annat har det tagit slut med flickvännen Peg Parnevik, 25.

Efter danstävlingen har Filip klivit ur ”dansbubblan” och haft lite semester. Tiden efter blev nämligen en period av återhämtning och att komma tillbaka till vardagen.

Trots att Let's dance oftast för med sig mycket roligt och nya vänskaper så blev det inte bara positivt för Filip. Många tittare började nämligen misstänka att han och danspartnern Linn Hegdal, 25, skulle vara ett par. Detta ledde till att mycket kritik och elaka kommentarer hamnade hos Peg.

Filip Lamprecht och Peg Parnevik har gjort slut

I en intervju med P3 förklarade Filip att det blev fel när Peg var den som for illa, när det egentligen var hans beslut att ställa upp i danstävlingen.

Annons

– Det var så tråkigt, om jag väljer att tacka ja till ett program så är det tråkigt att det negativa hamnar på någon annan. Peg valde inte att ställa upp på det här och ändå hamnade allting på henne. Folk var sjukt elaka och skrev elaka saker till henne som är helt onödiga, säger Filip i intervjun.

I samma intervju kunde Filip också berätta den tråkiga nyheten att han och Peg gjort slut. Programledaren Ison Glasgow benämnde nämligen Peg som "ex" och Filip stoppade honom inte.

Sedan dess har man kunnat se att Filip och Peg gått vidare på olika håll. Peg har setts vara med familjen och andra killkompisar, och Filip har umgåtts med flera andra Let's dance-deltagare. Bland andra Hugo Gustafsson, 23, och Keyyo, 24, men även danspartnern Linn.

Filip syns med Bianca Ingrosso på midsommarfirande

Och nu visar det sig att Filip även träffat en till Let's dance-deltagare, som dock inte var med i årets säsong av programmet – nämligen Bianca Ingrosso, 26.

Annons

Det var år 2016 som Bianca ställde upp i tävlingen och efter en rafflande final mot dansbandsstjärnan Elisa Lindström, 30, blev en hedrande andraplats för Biancas del. Detta är något som hon tidigare uttalat sig om och även det faktum att lillebror Benjamin Ingrosso, 23, gick och vann hela tävlingen något år tidigare.

Let's dance-final 2016
Bianca stod i final mot Elisa Lindström.

Men nu har alltså Bianca och Filip synts till på samma midsommar-firande! På filmerna ser duon ut att ha det väldigt kul och de dansar glatt i den varma sommarkvällen.

Bianca och Filip följer varandra på Instagram.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Claudio Bresciani / TT

Annons