Elena Belles dotter Luna hyllar avlidna pappan Michael Theanne

Elena Belle.

Hollywoodfrun Elena Belle förlorade sin äkta hälft i en hjärtattack förra året.
Nu hyllar deras gemensamma dotter Luna pappan med att sjunga sin favoritlåt.
Lunas sång till hennes pappa skriver Elena på Instagram.

Elena Belle, 36, flyttade till Hollywood 2009 och där slog hon igenom i Svenska hollywoodfruar 2016. Hon var också med i en tidig säsong av Paradise hotel redan 2005. I Svenska hollywoodfruar fick vi följa henne i det glamorösa livet i Hollywood tillsammans med dottern Luna och maken Michael Theanne.

Elena Belle blev änka förra året då hennes make Michael Theanne avled i en massiv hjärtattack under en promenad med familjens hundar. På Instagram skrev hon om det fruktansvärda som hade hänt:

Jag saknar Michael varje dag, det är så tufft. Vissa dagar är jag verkligen nere och visar dagar lever jag i förnekelse och tänker att han är ute och reser och att han snart kommer tillbaka.”

Dottern Lunas sång till sin pappa Michael Theanne

Makens bortgång har varit otroligt tufft för Elena Belle. I en intervju med Aftonbladet har hollywoodfrun berättat att det är Luna som gör att hon fortfarande känner sig hoppfull i livet.

Jag har två val. Gå ner mig helt i en depression eller leva vidare och vara stark för min dotter och se till att hon har en positiv mamma och ett positivt liv trots det som hänt, och jag väljer det sista och det hade Michael velat också.”

Hon berättar också att Luna har tagit extremt hårt på pappans bortgång.

HÄLSOKAMP Därför tvingas Camilla ta hjälp av maken

Jag har sagt att han finns i himlen nu och att vi alla kommer att ses en dag, men att det kommer att ta tid. Men att han finns i hennes hjärta för alltid och att han älskar henne. Vi går in på hans kontor hemma varje morgon och natt och säger god morgon och god natt. Jag har lagt upp bilder på honom och tänt ljus där.

Häromdagen la Elena Belle ut ett inlägg på sin Instagram där Luna står i en musikstudio och sjunger hennes favoritlåt Talking To The Moon av Bruno Mars, samtidigt som det rullar bilder på Luna och pappa Michael. Luna tillägnar den här låten till sin pappa i himmelen:


– Den här låten är till min pappa, säger Luna.

Till filmklippet skriver mamma Elena Belle att Luna har valt den här låten på egen hand.

Lunas sång till sin pappa. Den här sången är tillägnad till Michael Theanne som lämnade oss alldeles för tidigt. Tro det eller ej men Luna valde den här låten på egen hand och det har varit hennes favoritlåt ett tag nu. Vi älskar och vi saknar dig Michael”.

LÄS OCKSÅ: Elena Belle om privatlivet – nu berättar hon om lyckan

LÄS OCKSÅ: Elena Belles ord om resan med David Charvet

FOTO: Magnus Sandberg/TT, TV3