LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför separerar Magnus Hedman och Karin Ahl – verkliga orsaken

29 jun, 2021 
Magnus Hedman och Karin Ahl
Magnus Hedman och Karin Ahl träffades genom gemensamma vänner 2015.
Nu bekräftar det före detta fotbollsproffset att de har separerat.
– Vi hade försökt mycket, säger han till Aftonbladet.
Annons
Magnus Hedman och Karin Ahl har separeratBrand logo
Magnus Hedman och Karin Ahl har separerat

Fotbollsprofilen Magnus Hedman, 48, levde i många år ihop med artisten och tv-personligheten Magdalena Graaf. Deras äktenskap hade många toppar och dalar och 2008 valde de till slut att gå skilda vägar för gott. Skilsmässan blev en riktigt stökig historia och en stor del av både relationen och uppbrottet kantades av Magnus beroendesjukdom.

Idag är Magnus fri från sitt missbruk och har lyckats få en fin relation till både Magdalena och deras två gemensamma barn, Lance Hedman Graaf, 20, och Tristan Hedman, 16.

Magnus Hedmans kärleksliv efter skilsmässan från Magdalena Graaf

Sedan skilsmässan har Magnus Hedman gått vidare i kärlekslivet. 2015 blev han nämligen upp över öronen förälskad i Karin Ahl, 34, efter att de träffats genom en gemensam vän.

– Karin är en hårt arbetande tjej med fantastiska värderingar. Vi har gått väldigt varsamt fram och haft många samtal för att lära känna varandra, berättade han i en intervju med Hänt vid tillfället.

Annons

Karin och Magnus förhållande verkar ha varit väldigt stabilt och senast i höstas valde han att hylla flickvännen i ett inlägg på Instagram.

”Jag ändrar planer blixtsnabbt, är dålig på att planera och som grädde på moset så vill jag sällan tycka jag har fel. Med det sagt så kan jag bara tacka gud för att jag lever och för att Karin står ut med mig”, skrev han då.

Därför separerar Magnus Hedman och Karin Ahl

Men nu har Magnus och Karins kärlekssaga tagit slut. I en intervju med Aftonbladet bekräftas Magnus Hedman att de har valt att separera.

– Det är jättetråkigt, det är en superbra tjej, men vi fick det inte att fungera, säger han till tidningen.

En av orsakerna till uppbrottet är Magnus Hedmans förflutna.

– Det har varit stormigt med tanke på hur jag har levt tidigare. Hon var med mig under mina tuffa år och även under mitt tillfrisknande. Symbiosen rubbas väldigt enkelt när man är van vid en typ av förhållande och så blir det något annat, säger han och fortsätter:

– Jag skulle säga att för oss beroendemänniskor så är förhållanden en jävligt svår bit.

Magnus Hedman förtydligar att relationen mellan honom och Karin Ahl är god än idag och att han inte har några planer på att inleda en ny kärleksrelation inom snar framtid.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Sven Lindwall/EXP/TT

Annons