Magnus Hedmans nya ord om relationen med flickvännen Karin Ahl

Magnus Hedman och Karin Ahl

TT/Instagram
Det var länge sedan Magnus Hedman och flickvännen Karin Ahl syntes ihop.
Men nu bryter Magnus tystnaden och visar upp lyckan med kärleken.
Skogen, träning med Titus, mys med Karin fyller mig med så mycket energi”, skriver Magnus på Instagram.

Det tidigare fotbollsproffset Magnus Hedman, 47, hade länge en omskriven relation med tv-profilen och modellen Magdalena Graaf, 44. Det forna paret gifte sig 1999 efter att ha träffats på Gotland men 2008 ansökte paret sedan om skilsmässa.

Uppbrottet blev en bråkig historia och precis som förhållandet ledde även den till en hel del rubriker. Men idag syns Magnus umgås titt som tätt med ex-frun och de gemensamma sönerna Lance Hedman, 19, och Tristan Hedman, 15.

Runt 2006 hade Magnus en romans med artisten Linda Bengtzing, 45. Även denna fick sig ett slut men det innebar inte att Magnus inte skulle ha turen att finna lyckan med någon annan. Han fann nämligen sin Karin Ahl.

– Karin är en hårt arbetande tjej med fantastiska värderingar. Vi har gått väldigt varsamt fram och haft många samtal för att lära känna varandra, berättade han få för Hänt.

Håller kärleken relativt privat

Även om Magnus och Karin synts ihop på offentliga tillställningar så är han inte allt för öppen med sitt kärleksliv på sociala medier. På Instagram-kontot delar han ibland med sig av glimtar ifrån sitt liv men det är inte ofta Karin syns till.

Magnus och Karin har nu varit tillsammans i snart sex år men senast Magnus skrev om kärleken var i februari. Då öppnade han upp om tacksamheten över att Karin alltid finns vid hans sida.

”Jag ändrar planer blixtsnabbt, är dålig på att planera och som grädde på moset så vill jag sällan tycka jag har fel.Med det sagt så kan jag bara tacka gud för att jag lever och för att Karin står ut med mig.Du har fått ta så mycket skit, du har i perioder inte fått någon kärlek utan bara skit och en självömkande partner. Ändå står du vid min sida efter 5,5 år och jag kan inte med ord beskriva den tacksamhet och kärlek jag har till dig, skrev Magnus i ett inlägg och fortsatte:

”Därför beslutar jag att visa dig istället och tackar dig från botten av mitt hjärta för att du finns och är kvar i mitt liv älskling.Du är den starkaste personen jag känner och jag fattar inte hur du orkat/orkar”.

Sedan dess har Karin inte synts till direkt på Magnus sociala medier men nu delar han återigen med sig av en bild där de båda syns ihop. Tillsammans är de nämligen ute med familjens senaste tillskott, hunden Titus.

Ni vet de där dagarna man inte vill ska ta slut...Skogen, träning med Titus, mys med Karin fyller mig med så mycket energi och det behövs ju då och då. Å snart lite Premier League i soffan. Kanske blir en powernap också”, skriver Magnus till bilden.

LÄS OCKSÅ: Magnus Hedmans stöd till Magdalena Graaf under separationen

503 Service Unavailable

Senaste nytt