Magnus Hedmans stöd till Magdalena Graaf under separationen

Magdalena Graaf och Magnus Hedman

Magdalena Graaf har fullt upp med att flytta till sitt nya boende efter uppbrottet från Filip Larsson.
Nu berättar realityprofilen att ex-maken Magnus Hedman har varit ett stort stöd under separationen.
– Så tacksam, skriver hon på sin blogg.
Slå på ljud

I oktober 1999 gifte sig Magnus Hedman, 47, och Magdalena Graaf, 45. Kärlekslyckan var total och året därpå föddes makarnas första gemensamma barn, sonen Lance Hedman Graaf, 20. Det dröjde inte lång tid förrän familjen utökades ytterligare med sonen Tristan Hedman, 15.

Magnus och Magdalenas relation var rejält turbulent och de hann både separera, återförenas och separera igen innan de 2008 lämnade in en skilsmässoansökan. Trots att både äktenskapet och uppbrottet kantades av bråk har de idag lyckats få en fin vänskapsrelation till varandra.

– Jag verkligen älskar Magnus som en bror, jag tycker att han är en otroligt fin pappa. Jättebra på alla sätt och vis, har Magdalena berättat i ett avsnitt av realityserien Systrarna Graaf.

Magdalena Graaf om separationen

Efter skilsmässan hittade Magdalena Graaf kärleken på nytt i Filip Larsson, 46. Tillsammans har de sönerna Charlie och Louie. Efter att ha varit ett par i tio år bestämde sig Magdalena och Filip för att gå skilda vägar i vintras. I ett inlägg på sin blogg berättade realityprofilen om beslutet.

”10-år, vi föll på mållinjen. Det blev inget bröllop. Men det blir en evig vänskap”, skrev hon då.

I ett inlägg på Instagram har Magdalena Graaf tidigare visat sina följare var hon kommer att flytta. Sönerna Charlie och Louie kommer att bo varannan vecka med sin mamma i det nya huset. Omställningen har såklart varit tuff för både Magdalena och pojkarna, men det verkar ändå som att Magdalena väljer att se ljust på det nya kapitlet i livet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Magnus Hedmans stöd till ex-hustrun

Flytten är nu i full gång och någon som har hjälpt till väldigt mycket är exet Filip Larsson. Magdalena är tacksam över att separationen har skett så smidigt och att de kan komma överens trots att kärleken inte höll.

”Vi har trixat och fixat för att få det bra för alla. Skönt att man kan samsas och hjälpa varandra”, skrev hon på  sin blogg tidigare i veckan.

I ett nytt inlägg förklarar Magdalena att Filip inte är den enda personen som har hjälpt till med flytten. Även ex-maken Magnus har dragit sitt strå till stacken och burit kartonger.

”Magnus (ex1) och Lusse hjälpte mig att flytta! SÅ TACKSAM för bärhjälp”, skriver Magdalena Graaf intill en bild på Magnus Hedman.

Det råder ingen tvekam om att Magdalena nu är rejält taggad på att slå sig till ro i det nya hemmet.

”Jag måste koncentrera mig för att inte hoppa jämfota av eufori och pirr i magen”, skriver hon glatt.

LÄS OCKSÅ: Magdalena Graaf om relationen med exet Filip Larsson

LÄS OCKSÅ: Bingo Rimérs nya semesterbilder med Hannah och Magdalena Graaf

FOTO: Karin Törnblom/TT, Sven Lindwall/EXP/TT

SENASTE NYTT!