Josefine Caarles ord till Linus Wahlgren inför alla

Josefine Caarle

Det var i våras som Josefine Caarle avslöjade den okända relationen till Linus Wahlgren i en video på sin Youtube-kanal. Nu har hon valt att säga några väl valda ord till Linus, inför alla.
Slå på ljud

Linus Wahlgren, 44, är den yngsta av Christina Schollin och Hans Wahlgrens barn. Han har precis som syskonen Pernilla Wahlgren och Niclas Wahlgren valt att leva sitt liv i rampljuset. Sång, dans och skådespel är något som präglar även hans liv och idag är han en framgångsrik skådespelare och som syns flitigt i det offentliga.

Sedan separationen från exet Jessica Wahlgren har Linus varit singel, i alla fall utåt sett. Jessica däremot har funnit kärleken på nytt i Magnus Norman och nyligen förlovade sig paret.

Linus Wahlgrens okända relation med Josefine Caarle

Någon som däremot befunnit sig i Linus sällskap är Paradise hotel-profilen Josefine Caarle. Hon medverkade i dokusåpan 2015 och vann hela kalaset tillsammans med Robin "Mos" Andersson. Sedan dess har Josefine arbetat med sina sociala medier och delar gärna med sig om sitt liv. Det var i en video på sin Youtube-kanal som hon avslöjade den okända relationen till Linus.

– Jag ska säga en sak. Jag var hemma hos Linus med några vänner. Linus är en killkompis som är skådespelare, ni vet säkert. Linus Wahlgren, det finns fan bara en Linus skådis av vad jag vet. Jävla legend, säger Josefine i videon.

STARKT! Sigrids ord till Benjamin efter detaljen i sommarpratet

Hon berättar även att hon fick låna ett av hans manus och testa på att vara skådespelare en stund. Faktum var att hon fick spela mot Linus själv. Och efteråt fick hon beröm av honom.

Sedan dess har man kunnat se dem umgås några gånger till. De följer dessutom varandra på Instagram och är ofta aktiva på varandras inlägg.

Josefine Caarles ord till Linus Wahlgren inför alla

Midsommarhelgen tillbringade Linus ute hos sina föräldrar i Norra Lagnö. Och den soliga sommarkvällen till ära passade han på att dela en lättklädd bild på sig själv tillsammans med pappa Hans. Och Josefine var snabbt in i kommentarsfältet och skojade med dem.

”Vem är vem?”, skriver hon under inlägget.

Hon får inget svar på sin kommentar, men Linus visar sin uppskattning genom att gillamarkera hennes ord.

LÄS OCKSÅ: BAKSLAGET Pernilla om sjukdomen – efter kärlekslyckan

LÄS OCKSÅ: SINGEL Mirka bekräftar uppbrottet 1 månad efter lyckan

SENASTE NYTT!