LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Linus Wahlgren okända relation till Paradise hotel-profilen Josefine Caarle

11 feb, 2021 
Linus Wahlgren och Josefine Caarle
Foto: Youtube/TT
Linus Wahlgren berättar inte allt för mycket om sitt privatliv.
Men nu avslöjar Josefine Caarle duons okända relation och glädjen över kvällen ihop.
– Jag hade druckit några glas så jag vågade väl slappna av mer, säger Josefine på Youtube.
Annons
5 saker du vill veta om skådespelaren Linus WahlgrenBrand logo
5 saker du vill veta om skådespelaren Linus Wahlgren

Linus Wahlgren, 44, är yngst av Christina Schollin och Hans Wahlgrens barn. Precis som sina syskon Pernilla Wahlgren och Niclas Wahlgren så har Linus valt att leva ett liv i offentligheten. Idag är han en framgångsrik skådespelare och syns flitigt i rampljuset.

Linus Wahlgrens hemlighetsfulla privatliv

När det gäller kärlekslivet är Linus sedan åtta år tillbaka skild från sin tidigare fru Jessica Wahlgren, 45. De tillbringade hela tio år ihop och fick tillsammans barnen Collin och Linn. Idag är Linus och Jessica istället vänner och tur är väl det, för Jessica umgås fortsatt flitigt med familjen. Linus storasyster Pernilla är nämligen bästa vän med Jessica och ex-frun syns ständigt i familjens reality-serie Wahlgrens värld.

Linus är däremot inte allt för ofta med i Wahlgrens värld, istället är han relativt restriktiv med sitt privatliv. På sociala medier delar Linus mest av sig av jobbrelaterade uppdateringar så vilka han umgås med eller hur kärlekslivet ser ut idag är svårt att veta.

Annons

Okända relationen till Josefine Caarle

Men någon som nu Linus visar sig umgås med är Paradise hotel-profilen Josefine Caarle, 25. Det var 2015 som Josefin medverkade i dokusåpan som hon tillslut kammade hem tillsammans med Robin "Mos" Andersson. Sedan dess har Josefine arbetat med sina sociala medier och berättar flitigt om sitt liv. I en ny video på Youtube avslöjar hon nu relationen till Linus.

– Jag ska säga en sak. Jag var hemma hos Linus med några vänner. Linus är en killkompis som är skådespelare, ni vet säkert. Linus Wahlgren, det finns fan bara en Linus skådis av vad jag vet. Jävla legend, säger Josefin och fortsätter:

– Men då fick jag hans manus och skulle testa att skådespela lite. Nu hittar jag inte på men jag testar alltså, tar hans manus och spelar mot honom. Han är mannen och jag är kvinnan, jag hade druckit några glas så jag vågade väl slappna av mer men han sa att jag gjorde riktigt bra ifrån mig. Och han är sån att skulle det vara riktigt dåligt så skulle han säga att det där får vi jobba på hörru. Men han sa att jag var bra.

Josefine funderar sedan på om hon ska sadla om till skådis och påpekar hur mycket Linus ord betydde.

– Jag kommer aldrig att glömma, att du Linus, om du ser det här, sa att jag var bra.

Annons