LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Denise Desmonds romans med Eric Saade – sanningen om relationen

10 feb, 2021 
Denise Desmond och Eric Saade
Denise Desmond och Oliver Hunt gjorde slut för två år sedan.
Nu berättar Temptation island-profilen om en tidigare okänd romans – med ingen mindre än artisten Eric Saade.
Annons
Svenska kändisar som dejtade innan de blev kändaBrand logo
Svenska kändisar som dejtade innan de blev kända

Det var under inspelningen av Ex on the beach 2017 som Antonija Mandir, 25, och Jack Stengel Dahl, 25, träffades. Kärlek uppstod fort och snart blev de ett av reality-Sveriges kändaste par.

I flera år hängde Antonija och Jack ihop och relationen verkade utåt sett vara väldigt stark. Därför blev många fans chockade när de i oktober avslöjade att de bestämt sig för att gå skilda vägar.

Det har inte varit lätt att komma fram till detta beslut, men det var ett beslut jag var tvungen att ta”, skrev Antonija Mandir i ett inlägg på Instagram då.

Antonija Mandir dejtar Oliver Hunt

Exakt vad som hände mellan Jack och Antonija är ännu oklart. Realityprofilen har förklarat för sina följare att hon inte är säker på om ex-pojkvännen var otrogen mot henne.

Något som är säkert är att Antonija var förkrossad efter uppbrottet. I flera videor på Youtube-kanalen pratade hon öppet om känslorna kring kärlekskraschen.

Annons

Men det dröjde inte lång tid förrän Antonija gick vidare. Redan i december, två månader efter uppbrottet från Jack, bekräftade Oliver Hunt, 25, att han och Antonija Mandir dejtar.

Denise om Oliver och Antonijas relation

Oliver är känd för svenska folket genom sin medverkan i programmet Temptation island. När han gjorde entré i dokusåpan var han i ett förhållande, men avslutade detta för att istället bli tillsammans med deltagaren Denise Desmond, 31.

2019 gick Denise och Oliver skilda vägar men innan dess hann de få dottern Leona ihop. Eftersom det forna paret uppfostrar ett barn tillsammans har de fortfarande kontakt med varandra och Denise har till och med kommenterat ex-pojkvännens nya romans med Antonija Mandir.

”Jag bryr mig inte vilka han dejtar, så länge det är bra tjejer. Framförallt för Leonas skull. Sen trodde jag att jag och Antonija var vänner, men de har hon sagt nu att vi inte varit. Så det känns ju såklart lite tråkigt”, har Denise Desmond skrivit på Instagram.

Annons

Eric Saades romans med Denise Desmond

Sedan uppbrottet från Oliver Hunt har Denise inte gått ut offentligt med någon ny relation. På sin Instagram story avslöjar hon nu dock att hon har haft en romans med en kändis – och det är ingen mindre än artisten Eric Saade, 30.

”Jag var ute och festade. Såg Danny Saucedo och tänkte att jag ville ha honom. Men slutade med att jag åkte hem med Eric Saade (utan att veta vem han var)”.

Om duon har någon kontakt med varandra idag är oklart. Denise Desmond följer Eric på Instagram, men han följer inte henne. Idag är Eric Saade tillsammans med influencern Hanna Schönberg, 22.

FOTO:

Annons