Idol 2023 marknadsföring banner

Därför tog det slut mellan Oliver Hunt och Denise Desmond

10 nov, 2020 
AvJonna Axelsson
AvLovisa Ström
Denise Desmond och Oliver Hunt
Denise Desmond och Oliver Hunt blev ett par efter Temptation island 2017.
Förra året valde de att gå skilda vägar – nu förklarar Oliver varför.
– Vi passar bättre på två olika håll, säger han till Hänt.
Annons
Marcelo PH
Marcelo PH

Hösten 2017 gjorde relationssåpan Temptation island comeback på Kanal 5. Under en säsong fick tittarna följa fyra par som av olika anledningar ville testa sin relation och se om deras kärlek till varandra klarade av frestelser.

Paren splittrades redan i det första avsnittet och sedan tillbringade de flera veckor på olika håll. Killarna checkade in i ett hus fullt med singeltjejer och tjejerna fick sällskap av ett gäng singelkillar i en annan villa.

Det blev såklart en hel del dramatik, tårar och kärlek i Temptation island, och det blev tydligt för flera av paren att de inte var menade för varandra.

Oliver och Kristinas uppbrott efter Temptation island

Ett par som valde att göra slut efter sin medverkan i dokusåpan är Oliver Hunt och Kristina Brorsson. Redan efter den första veckan fattade Kristina beslutet att hon inte ville fortsätta vara tillsammans med Oliver. Detta efter att det blivit tydligt att han fallit för frestelsen och fått upp ögonen för Denise Desmond.

Annons

Denise och Oliver var oskiljaktiga under sin tid i villan och därför kom det knappast som en chock när de avslöjade att de blivit tillsammans strax efter inspelningarna.

”Jag är glad för deras skull samtidigt som de gjorde mig en tjänst och jag fick vara lycklig, och även fick chansen att hitta någon bättre”, berättade ex-flickvännen Kristina för Hänt efter Tempation island.

Därför tog det slut mellan Denise och Oliver

2018 blev Oliver och Denise föräldrar till dottern Leona. Men kärleken mellan dem tog slut strax därefter och förra hösten avslöjade dokusåpa-profilerna att de bestämt sig för att gå skilda vägar.

”Det var ett gemensamt beslut och har endast med känslorna att göra”, skrev Denise Desmond på Instagram då.

Den exakta orsaken till uppbrottet har de dock aldrig pratat öppet om – förrän nu. I en ny intervju med Hänt berättar Oliver Hunt vad som egentligen hände mellan honom och Denise.

Annons

Under graviditeten passade Oliver på att göra sådant han inte skulle hinna med när dottern väl var född, vilket gjorde att han och Denise gled ifrån varandra.

– Då blev jag mer frånvarande när jag egentligen kanske skulle varit där och hjälpt henne, säger han till Hänt.

Temptation island-parets relation idag

De första månaderna med dottern var tuffa, vilket resulterade i att Denise och Oliver helt enkelt tappade bort kärleken.

– Vi fokuserade på Leona istället för varandra. Det var en del av det, säger Oliver.

Trots att det inte längre finns någon kärlek mellan Oliver Hunt och Denise Desmond håller de sams för dotterns skull. Oliver förklarar att dottern Leona inte hade kunnat få en bättre mamma.

– Denise är världens bästa mamma men på vissa punkter klickar vi inte. Vi passar bättre på två olika håll, säger han och fortsätter:

Annons

– Vi har lite småtjafs fram och tillbaka men jag önskar mer än allt annat att vi kan fortsätta ha en bra relation för Leonas skull.

FOTO: Dplay, Instagram

Annons