Jesper Bengtsson och Jennifer "Jeffe" Wallenholms relation efter Temptation Island

Jesper Bengtsson och Jennifer

Jesper Bengtsson gjorde tv-debut då han medverkade i Temptation island tillsammans med ex-flickvännen Jennifer "Jeffe" Wallenholm.
Men hur ser egentligen relationen mellan dem ut idag – tre år efter programinspelningar? Nu berättar Jesper.

Jesper Bengtsson har synts i flertal tv-program under det senaste åren. Hela två gånger har han tagit sig till finalveckan av Paradise Hotel. Den första säsongen vann han till och med men efter att Hannah ”HK” Klostermann plötsligt kastade kulan i den klassiska kulceremonin så gick Jesper tomhänt hem från vinsten.

När Jesper gjorde sin andra medverkan i programmet spelade han tillsammans med Marcelo Peña som han var nära vän med redan innan inspelningarna. Duon hjälptes åt att ta sig hela vägen till finalen där Marcelo kastade kulan och förklarade att han skulle dela pengarna med Jesper – men så blev aldrig fallet.

Jesper har tidigare uttryckt sin besvikelse över att det aldrig fördes över några pengar till hans konto samt att relationen mellan de tidigare bästa vännerna kom att förändras efter händelsen.

– Jag tycker rent ut sagt att det är vidrigt, sa Jesper då till Hänt.

Temptation island med ex-flickvännen

Men det är faktiskt inte i Paradise Hotel som Jesper gjorde sin tv-debut. Hösten 2017 medverkade han nämligen i Temptation island tillsammans med sin dåvarande flickvän Jennifer Wallenholm, även kallad Jeffe. Det tidigare paret gav sig då in på ett äventyr som skulle testa deras relation. I programmet som flera par medverkade i fick tittarna följa när paren splittrades och istället tvingades dejta andra singlar. Då och då fick de se klipp ifrån vad deras partners haft för sig och många konflikter uppkom under resans gång.

När programmet nådde sitt slut skulle paren bestämma sig för om de fortsatt ville vara tillsammans eller istället hade ansett att gräset var grönare på andra sidan.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Nya orden om relationen med Jeffe idag

Idag är Jesper singel men hur ser egentligen han relation till Jeffe ut idag? Nyligen publicerade Jesper ett klipp ifrån programinspelningarna på sin Instagram där både han och exet syntes. För Hänt berättar nu Jesper om anledningen till uppbrottet efter tv-medverkan.

– Vi var tillsammans i åtta månader efter programmet. Men vi gick inte ihop bara. Vi tjafsade om så mycket skitsaker och hade delade värderingar. Så vi gick bara inte ihop, säger Jesper.

Tre år har nu gått sedan tv-tittarna kunde följa deras kärleksresa och så här beskriver Jesper relationen mellan dem idag.

– Lätt vänskapligt, inget mer än så. Vi hördes inte på ett tag men nu kanske vi kommenterar någon story ibland. Det är coollungt, varken gott eller ont, säger Jesper och forsätter:

– Vi har väl sprungit på varandra någongång men det är inte ofta om man säger så.

Hänt har utan framgång sökt Jennifer Wallenholm.

LÄS OCKSÅ: Jesper Bengtssons egna ord om hastiga insjuknandet

LÄS OCKSÅ: Jesper Bengtssons ilska efter Marcelo Peñas stora svek

FOTO: Karin Törnblom/TT/Thomas Engström/Kanal 5/