LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Love island-paret Agnes och Niklas går skilda vägar

29 mar, 2020 
Niklas och Agnes från Love island
Agnes von Corswant och Niklas Lennström hittade varandra i Love island 2018.
Nu har paret gått skilda vägar, vilket Agnes avslöjar i en video på Youtube.
– Vi har inte haft det bra alls på väldigt länge, säger hon.
Annons
Här är allt du behöver veta om årets deltagare i Love Island 2019Brand logo
Här är allt du behöver veta om årets deltagare i Love Island 2019

I Love island 2018 fick tittarna se Agnes von Corswant, 24, och Niklas Lennström, 21, bli kära i varandra. Relationen var dramatisk redan under inspelningen av dokusåpan och när de väl kom hem till Sverige igen tog det inte lång tid förrän förhållandet tog slut.

Men trots flera månader isär lyckades Agnes och Niklas hitta tillbaka till varandra förra året. I en intervju med TV4 berättade de om kärlekslyckan.

– Det exploderade inom oss båda. Vi sågs igen, och igen och för en vecka sedan frågade han om jag ville bli hans flickvän och det ville jag. Vi behövde nog pausa efter allt som hände efter programmet, sa Agnes då.

Niklas och Agnes blev sambor

I höstas avslöjade Love island-paret att de tagit nästa steg i relationen. De hade då valt att flytta från sina hemstäder och bosätta sig tillsammans i Gävle.

– Det är jättemysigt. Jag trivs superbra och det verkar Niklas göra också. Vi har fått en jättefin och mysig lägenhet, sa Agnes von Corswant i en video på sin Youtube-kanal.

Annons

Även i sociala medier har det verkat som att förhållandet fungerat bra och under vintern har Agnes delat med sig av flera kärleksfulla inlägg tillsammans med pojkvännen.

Love island-paret går skilda vägar

I en ny video på sin Youtube-kanal avslöjar Agnes nu att förhållandet med Niklas inte alls var så bra som följarna har trott.

– Vi har inte haft det bra alls på väldigt länge. Vi har försökt allt för att få vårt förhållande att fungera. Och det här känns så jävla fejk efter det ni har sett av oss, som att vi var det perfekta paret, och vi var verkligen inte det, säger hon.

Agnes berättar vidare att många delar av förhållandet var bra men att de slutligen kom fram till att de inte var bra för varandra och att relationen inte var hälsosam.

– Det har varit sjukt kära i varandra men det har blivit gift för oss. Vi har varit kontrollerande mot varandra, vi har varit jättesvartsjuka, både jag och han, säger Agnes von Corswant.

FOTO: Youtube

Annons