Kanal 5-profilen avslöjar kraven från produktionen: ”Bad mig låtsas”

”Temptation Island” har nått sitt slut och vi har fått veta hur paren valde att göra med sina relationer. Oliver Hunt och Kristina Brorsson gick skilda vägar. Nu berättar Kristina för Hänt om ex-pojkvännens nya relation och om kraven från produktionen.

I söndags gick säsongsavslutningen av höstens ”Temptation Island” på Kanal 5, och vi fick till slut se hur paren i programmet valde att gå vidare efter sin medverkan. Skulle de gå skilda vägar, eller skulle de fortsätta vara ett par?

Ganska tidigt i säsongen kunde vi se att Oliver Hunt, som klev in i programmet med dåvarande flickvännen Kristina Brorsson, hängde ihop mycket med en av singeltjejerna i huset, Denise Desmond. Och det tog inte lång tid innan Kristina fick reda på deras relation.

I söndags fick vi se, vad många tittare redan misstänkt – att Kristina och Oliver valde att avsluta sin relation i programmet. Och eftersom programmet spelades in för många månader sedan fick vi även i slutet av det sista programmet se hur deltagarna lever idag. Oliver och Denise berättade att de numera är ett par, medan Kristina menade att hon valt att fokusera på sig själv.

Nu berättar Kristina för Hänt hur hon ser på sin medverkan och på att Oliver och Denise slutade upp som ett par.

”Jag blev lättad och lycklig när jag hade bestämt mig för att jag ville göra slut redan efter en vecka i programmet. Därför började jag bete mig lite mer som singel. Jag slutade bry mig om Oliver”, skriver Kristina i ett meddelande, och fortsätter:

”Det är inget jag bryr mig om, jag är glad för deras skull samtidigt som de gjorde mig en tjänst och jag fick vara lycklig, och även fick chansen att hitta någon bättre”.

Men för tittarna var det inte självklart att Kristina bestämt sig för att göra slut med Oliver så pass fort. De fick snarare en bild av att Kristina inte var helt säker på om hon ville avsluta deras relation eller fortsätta den. Nu förklarar hon att det hela berodde på att produktionen bad henne om att låtsas.

”Produktionen bad mig låtsas resten av tiden, och de bad mig även att lägga lite onödiga kommentarer vilket sen tyvärr målade upp en fel bild av mig, men men…”, berättar Kristina.

LÄS OCKSÅ: Kärleksavslöjandet efter Temptation Island-parets uppbrott

LÄS OCKSÅ: Paows otrohetsbråk i programmet – därför bryter deltagaren ihop

Foto: Kanal 5

Senaste nytt