Idol 2023 marknadsföring banner

Denise Desmond och Oliver Hunt bekräftar: ”Vi har gjort slut”

18 sep, 2019 
AvSarah Mansouri
Temptation Island-profilerna Oliver Hunt och Denise Desmond har gjort slut – ett år efter dotterns födsel.
Förra sommaren blev Temptation Island-profilerna Denise Desmond och Oliver Hunt föräldrar till dottern Leona. Den senaste tiden har följarna dock märkt att något inte står rätt till – nu svarar profilerna på frågorna om vad som har hänt mellan dem.
– Vi har gjort slut, bekräftar Denise Desmond.
Annons
Arvid Stenbäckens ord om otroheten i Paradise hotel: ”Jag gjorde fel”
Arvid Stenbäckens ord om otroheten i Paradise hotel: ”Jag gjorde fel”

Oliver Hunt, 24, och Denise Desmond, 29, träffades när de medverkade i realityserien Temptation Island. Då lämnade Oliver sin dåvarande flickvän för att istället bli tillsammans med Denise – och förra året blev paret föräldrar till dottern Leona i slutet av augusti.

I december hade Oliver Hunt en frågestund på sin Instagram och det visade sig att det fanns följare som var oroliga över relationen mellan de nyblivna föräldrarna. Oron verkar då ha grundats i att paret inte publicerat något på sin gemensamma Youtube-kanal på ett tag och att Oliver varit borta från hemmet i Stockholm under en tid. Men när frågan kom om det hade hänt något mellan honom och Denise, svarade Oliver:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Till alla som frågar om det har hänt något eller hur det är mellan oss! Denise Desmond, jag älskar dig/er. Inget har hänt mellan mig och Denise. Vi har det superbra. Kommer aldrig sluta vara kär i henne. Helt perfekt tjej. Jag har åkt till Umeå för min syster har hade dop. Men ikväll åker jag hem till min älskade familj”.

Annons

Oliver Hunts hyllning till Denise efter uppbrottet

Men frågorna om relationen verkar inte ha tagit slut där. Den senaste tiden har fler och fler börjat undra över parets relationsstatus, vilket Oliver Hunt uppmärksammar i ett nytt Instagram-inlägg.

”Som många av er säkert redan fattat eller märkt så har jag och Denise inte lagt upp något på varandra på ett tag och fleeeera av er skriver dagligen och frågar om vi fortfarande är tillsammans”, skriver Oliver Hunt i inlägget.

Men den här gången blir Oliver Hunts svar inte en försäkran om att allt är som vanligt. På frågan om huruvida paret fortfarande är tillsammans svarar han nu att så inte är fallet.

”Svaret på den frågan är nej. Ingen har varit otrogen eller något sådant utan det handlar mer om att vi blivit mer som vänner”.

Realityprofilen avslöjar samtidigt att de valt att flytta isär och avslutar inlägget med att hylla mamman till hans dotter.

Annons

”Har lärt mig så mycket av den tjejen och hon kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta och hon är ju även mamma till vår dotter. Som sagt förut kan jag inte ha önskat en bättre mamma till Leona”.

”Funkade bara inte”

Även Denise Desmond har gjort ett inlägg på sin Instagram och menar att hon också fått många frågor kring huruvida hon fortfarande är ihop med Oliver eller om han har varit otrogen. Även hon bekräftar att det är slut och att det inte är något särskilt som lett till beslutet.

”Vi har gjort slut, men det är ingenting speciellt som har hänt. Det var ett gemensamt beslut och har endast med känslorna att göra. Och just nu så funkade det bara inte”, skriver Denise och fortsätter hoppfullt:

”Vem vet vad som händer i framtiden?”.

Denise Desmond skriver att hon och dottern Leona precis har flyttat till en annan lägenhet och avslutar även hon inlägget med en hyllning:

”Oliver är världens bästa pappa till Leona och han kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Vi är vänner idag och kommer väl (förhoppningsvis) ha en bra relation till varann livet ut”.

FOTO: Instagram

Annons