7 saker du kanske inte hade koll på om Oliver Hunt

Antonija Mandir och Oliver Hunt

FOTO: Instagram
Oliver Hunt blev känd i och med sin medverkan i Temptation island där han träffade kärleken i Denise Desmond.
Relationen tog dessvärre slut och nu träffar han istället influencern Antonija Mandir.
Men vem är egentligen Oliver?
Slå på ljud

Oliver Hunt blev offentlig person i och med sin medverkan i tv-programmet Temptation island. Efter det har han synts till lite här och var. Men frågan är, vem är tv-profilen egentligen?

Hur gammal är Oliver Hunt och var bor han?

Oliver föddes den 25 februari år 1995 och är idag 25 år gammal. Reality-profilen har rotat sig i Täby, en ort norr om Stockholm. Lägenheten ligger centralt i Täby och ett stenkast från ex-flickvännen Denise Desmond.

Vad heter Oliver Hunt i mellannamn?

Oliver har inte bara ett förnamn, utan även två mellannamn. Albin Jonathan heter han, men det är alltså Oliver som är tilltalsnamnet.

Vad heter Oliver Hunt på Instagram?

På sociala medier är Oliver aktiv, i alla fall när det gäller Instagram. Där heter han mroliverhunt och har över 30 000 följare.

I sin bio beskriver han sig med orden ”familj och livsstil”, vilket är det han delar med sig av på den sociala plattformen. Två personer som ofta syns i flödet är hans dottern men också influencern Antonija Mandir.

Oliver Hunt och dottern

Oliver Hunt och dottern Leona.

FOTO: Instagram

Relationen med Denise Desmond

Oliver Hunt och Denise Desmond träffades under inspelningen av tv-programmet Temptation island på Kanal 5. Tittarna fick under hösten 2017 följa fyra par som valt att sätta sin relation på prov genom att medverka i programmet. Klarade deras relationer av frestelser? Inte Oliver Hunts relation med dåvarande flickvännen Kristina.

Det tog bara en vecka tills Kristina fattade beslutet att inte längre ha en relation med Oliver då han fått upp ögonen för en singeltjej som gästade programmet, Denise Desmond.

Efter programmet blev Oliver och Denise ett par och fick sedan barn ihop.

Men under hösten 2019 valde ex-paret att dela med sig av sitt uppbrott på sociala medier. De var inte längre ett par, men relationen kommer fortsätta då de har ett barn ihop.

Vad heter Denise och Olivers barn?

Strax efter att Oliver och Denise dotter föddes så delade de med sig av namnvalet. Dottern fick namnet Heaven.

Men en kort tid senare visade det sig att namnet till bebisen inte känts rätt och därför bytte namn. Nu har dottern istället Leona som tilltalsnamn.

LÄS MER: Antonija Mandirs pinsamma miss under första dejten med Oliver Hunt

Vem dejtar Oliver Hunt?

Influencern Antonija Mandir har tidigare haft en relation med Jack Stengel Dahl som hon träffade år 2017 i Ex on the beach. Dock höll inte relationen för evigt, då paret valde att gå skilda vägar i höstas.

Efter det har det spekulerats att Antonija och Oliver Hunt dejtar, något han senare bekräftat för Hänt att det stämmer.

”Hon är sjukt härlig att umgås med, blir glad i hennes närhet. Och det var inte första gången vi sågs men första gången vi gick på en riktig dejt”, har Oliver tidigare skrivit i ett meddelande till Hänt och även konstaterat:

”Definitivt min typ av tjej insida och utsida".

LÄS OCKSÅ: Denise Desmonds ord om Antonija Mandir och Oliver Hunts relation

LÄS OCKSÅ: Därför tog det slut mellan Oliver Hunt och Denise Desmond

FOTO: Instagram

SENASTE NYTT!