Artikeln innehåller reklamlänkar

Denise Desmond och Oliver Hunts namnbyte på dottern

Temptation Island-parets namnbyte på dottern

Denise Desmond och Oliver Hunt träffades i dokusåpan Temptation Island. För ett par veckor sedan fick de en dotter och i samma veva avslöjade de att hon fått namnet Heaven. Men nu går paret ut med att dottern fått ett nytt namn.

Denise Desmond och Oliver Hunt träffades i dokusåpan Temptation Island, där Oliver klev in i programmet tillsammans med dåvarande flickvännen Kristina Brorsson. Men vid programmets slut valde Kristina och Oliver att gå skilda vägar, och därefter fann Denise och Oliver kärleken i varandra.

Annons: Den omtalade rosa plattborsten ger dig fint hår på nolltid – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

Och deras kärleksresa därefter har minst sagt gått bra. För ett par veckor sedan fick de en liten dotter ihop. I samma veva berättade de vad hon fått för namn.

Efter 70h+ kom lilla Heaven Elisabeth Nicole Desmond Hunt till världen”, skrev Denise i ett inlägg på sin Instagram.

Men efter ett par veckors betänketid med dotter i livet har Denise och Oliver ändrat sig.

Hur ska man kunna veta vad som är rätt? Och så lång tid innan.. Man ska vara överens och det ska kännas rätt redan första sekund. Vi bestämde, allt var klart, men det kändes inte helt rätt”, skriver Denise Desmond i ett inlägg på sin Instagram.

När dottern kom till världen var både Oliver och Denise snabba med att avslöja namnet på den lilla. Men Heaven som paret då verkade mycket eniga om har nu bytts ut mot ett annat namn, eller snarare, ett till namn.

Jag har sedan länge vetat vad jag vill döpa min dotter till när jag väl skulle få barn, och en dotter… Men vi bestämde oss istället för Heaven. När du väl kom till världen så kändes det inte helt rätt.. Du är en liten Heaven, men inte till 100 %. Du är ju precis vad jag så länge drömt om.. Du är min lilla dotter, en liten Leona. Leona Heaven Elisabeth. Nu känns allt så himla rätt”, skriver Denise vidare.

LÄS OCKSÅ: Kanal 5-profilernas ovanliga namnval efter dramatiska förlossningen

LÄS OCKSÅ: Marie Serneholts beslut: Det ska tvillingarna heta

FOTO: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN