LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför försvinner Linus Wahlgren plötsligt i Wahlgrens värld

11 feb, 2021 
Linus Wahlgren, Pernilla Wahlgren
I veckans avsnitt av Wahlgrens värld tar Pernilla Wahlgren med sig sin lillebror Linus Wahlgren för att hälsa på Sofia Wistam.
Men plötsligt försvinner han och dyker inte upp igen förrän det är dags att åka hem.
”Ryms inte”, skriver Discovery+ till Hänt.
Annons
Jessica Wahlgren om nya relationen med ex-maken Linus WahlgrenBrand logo
Jessica Wahlgren om nya relationen med ex-maken Linus Wahlgren

Den nionde säsongen av Wahlgrens värld har äntligen dragit igång. Som vanligt bjuds det på mycket skratt och roliga äventyr, men tittarna får även ta del av personliga och tyngre ämnen.

Wahlgrens värld handlar främst om Pernilla Wahlgren, 53, och Bianca Ingrosso, 26, men alla som finns i deras närhet är välkomna att synas om de vill. Någon som däremot har valt att ta avstånd från programmet är familjemedlemmen Oliver Ingrosso, 31.

Oliver verkar inte känna sig lika bekväm som sin mamma och lillasyster med att stå framför kameran och öppna upp sig om privatlivet. Bianca har tidigare förklarat att hennes storebror är mer åt det introverta hållet och gärna håller sig på sin egen kant.

Därför syns inte Oliver i Wahlgrens värld

Trots att både Oliver och Benjamin Ingrosso, 23, helst inte figurerar i reality-serien så brukar de ändå komma med på ett hörn lite då och då. Men i höstas gick hela säsongen utan att tittarna fick se skymten av Oliver.

Annons

Men då kunde Hänt meddela att Oliver tyvärr inte kommer synas alls i den säsongen av Wahlgrens värld. Anledningen till detta är att han helt enkelt inte vill vara en del utav realityserien.

Pernillas bror Linus Wahlgren, 44, är dock inte rädd för kameran och han är gärna med i programmet. Med tanke på att han till vardags jobbar som skådespelare kanske det inte är så konstigt. Den senaste tiden har man bland annat kunnat se Linus i en av de senaste Beck-filmerna och Leif GW Perssons kriminaldramaserie Bäckström.

Pernilla Wahlgren, Linus Wahlgren
Linus Wahlgren försvinner när de gått i land på Sandhamn.

Därför försvinner Linus plötsligt i Wahlgrens värld

I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld ska Pernilla åka ut till Sandhamn för att hälsa på vännen och podd-kollegan Sofia Wistam, 54, på hennes nya landställe. Men för att ta sig dit måste man ha båt så Pernilla frågade då Linus om han kunde åka med henne och köra båten. Det hela slutade med att båten redan hade ett "crew" så Linus kunde slappa med en kaffe istället.

Annons

Väl framme på Sandhamn försvann dock Linus och kom inte tillbaka förrän det var dags att åka hem igen.

– Linus dök ju upp som gubben i lådan när det var dags att åka hem, honom hade man ju inte sett röken av, säger Pernilla i programmet.

Vad Linus hade gjort verkar lite oklart men nu svarar Discovery+ på varför hela Linus vistelse på Sandhamn klipptes bort.

”Allt filmat material ryms inte i sin helhet inom ramen för programtiden”, skriver kanalen nu i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Anders Wiklund/TT, Discovery+

Annons