LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hanna Hedlunds starka ord om Pernilla Wahlgrens nya relation

01 jul, 2021 
Hanna Hedlund, Christian Bauer, Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren har precis funnit kärleken efter 13 år som singel och vännen Hanna Hedlund har precis blivit singel efter drygt 20 år ihop med Martin Stenmarck. Nu väljer Hanna att skriva till Pernilla.
Annons

Pernilla Wahlgren, 53, och Hanna Hedlund, 46, står varandra väldigt nära. Förutom att vara goda vänner så är de även arbetskamrater. Hanna är nämligen en av medlemmarna i Pernillas krogshower Kort glad och tacksam och Pernilla har hybris.

På deras kärleksfronter har det däremot sett lite annorlunda ut genom åren. Pernilla å sin sida har varit singel de senaste 13 åren och Hanna har varit i ett stabilt förhållande med Martin Stenmarck, 48, de senaste 20 åren.

Men nu har det ändrats. Martin och Hanna har bestämt sig för att gå skilda vägar medan Pernilla har blivit ihop med Christian Bauer, 55.

Hanna och Martin går skilda vägar – efter 20 år

Det var i början av juni som Hanna och Martin kunde avslöja att deras kärlekssaga var över. Då hade paret bott isär under ett halvårs tid och kommit fram till att det får fortsätta på det spåret.

Annons

”Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra.”, skrev de då på Instagram.

Under årens lopp har Hanna och Martin fått tre barn tillsammans och för dem har barnen alltid varit deras mittpunkt. Eftersom båda två turnerar mycket och ställer upp på olika uppdrag så har stödet för varandra varit viktigt. När Martin spelade in Camilla Läckbergs serie Lyckoviken var det Hanna som styrde skutan i hemmet. Och när Hanna dansade i Let's dance i våras var det Martin som ryckte in och skjutsade, lämnade och hämtade.

Pernillas kärlekslycka med Christian Bauer

Den senaste tiden har Pernilla Wahlgren visat upp sin kärlekslycka ihop med säljaren Christian Bauer. Paret träffades genom gemensamma vänner och började då dejta. Men mitt under dejtingen blev Pernilla plötsligt lite kall och Christian behövde då ställa ett krav på Pernilla.

Annons

Kravet handlade om att Pernilla skulle säga var hon står och ifall hon inte var intresserad skulle hon helt enkelt bara säga som det var. Det gjorde att Pernilla kom till insikt och kort därefter hörde hon av sig till Christian. Sedan dess har kärleken sprudlat mellan dem och de är lyckligare än någonsin!

Det kan man se eftersom Pernilla gärna visar upp sitt liv på Instagram. Under midsommarhelgen befann hon sig ute hos föräldrarna Christina Schollin och Hans Wahlgren i skärgården. Med sig hade hon Christian och de verkade ha det underbart.

”BÄSTA midsommarn!!”, skriver Pernilla till en bild på henne och Christian.

Och nu har Hanna valt att lämna en kommentar om paret.

”finingar”, skriver hon.

FOTO: EXPRESSEN, Instagram

Annons