ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Martin Melins egna ord efter kritiserade kommentaren till Keyyo

30 jun, 2021 
Linda Strömbäck
Martin Melin och Keyyo
Efter att Keyyo la upp en bild på Instagram valde Martin Melin att lämna en kommentar som fick många följare att reagera starkt.
Nu berättar kändispolisen vad han egentligen menade.
– Folk förstår inte, säger han till Hänt.
Annons
Det kommer du få höra i Keyyos sommarpratBrand logo
Det kommer du få höra i Keyyos sommarprat

Martin Melin, 54 syntes nyligen i den senaste säsongen av Let's dance. Under inspelningen av TV4-programmet umgås deltagarna intensivt med varandra och det händer inte sällan att det börjar cirkulera romansrykten. Ett danspar som råkade ut för just detta i år är Filip Lamprecht och danspartnern Linn Hegdal, som fick många frågor om sin relation under säsongens gång.

En person som slapp romansrykten kring sig är Martin Melin. Men trots det lyckades han skapa stora rubriker förra veckan efter att ha kommenterat en bild på Let's dance-deltagaren Kristina ”Keyyo” Petrushinas, 24, Instagram. I en intervju med Hänt avslöjar Martin sanningen om detta.

Följarnas reaktion på Martin Melins flirtiga kommentar

Förra veckan skapades starka reaktioner hos följarna när Martin Melin öppet kommenterade en av danskollegan Keyyos bilder på Instagram. På bilden syns på en båt i sommarvärmen.

”Mitt enda mål i livet är att bli en cool mamma som kör omkring i en Jeep och tvingar på mina ungar flytväst och solskydd när vi är ute på vår $4.8 billion yacht. Är det så mycket begärt?”, skriver Keyyo i bildtexten.

Annons

Martin Melin lämnade då en kommentar som fick många följare att reagera starkt.

”Barnen kommer behöva en manlig vuxen förebild”.

”Asså ursäkta men va? Det där var inte okej. Du är 30 år äldre än Keyyo och raggar offentligt på Instagram såhär. Nä. Usch. Ska barnen ha en manlig vuxen förebild så är det definitivt inte dig”, skriver en person i kommentarsfältet.

Martin Melins svar efter flirtiga kommentaren till Keyyo

Nu berättar Martin Melin vad han egentligen menade med sin kommentar till Keyyos Instagram-inlägg.

– Jag menade såklart att jag gärna ville vara på den där yachten och samtidigt vara den vuxna förebilden tillsammans med henne. Men folk förstår inte humorn och väljer att tolka det annorlunda, säger han och fortsätter:

Annons

– Det var ingen flirt mot henne. Det var snarare det livet jag ville ha.

Martin Melin förklarar att hans relation till Keyyo är god än idag, trots att det nu var flera veckor sedan inspelningarna avslutades.

– Keyyo är en fantastisk människa, så talangfull och en av de roligaste människorna som finns. Jag hoppas att många andra får möjligheten att se det i framtiden, säger Martin Melin till Hänt.

Keyyo har inte svarat på Martin Melins kommentar på Instagram.

FOTO: Henrik Montgomery/TT, Instagram

Annons