LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Martin Melins offentliga flirt till Keyyo väcker starka reaktioner

26 jun, 2021 
MARTIN MELINS FLIRT TILL KEYYO
Keyyo och Martin Melin deltog i programmet Let's dance 2021 tillsammans. Nu flera veckor efter programmet går Martin ut med en offentlig flirt till Keyyo – vilket får följarna att reagera starkt.
”Det där var inte okej”, skriver en.
Annons
Det kommer du få höra i Keyyos sommarpratBrand logo
Det kommer du få höra i Keyyos sommarprat

Kristina ”Keyyo” Petrushina, 24, deltog i Let's dance 2021 och har sedan sin medverkan synts umgås med flera deltagare. Bland andra med vinnaren Filip Lamprecht, 24.

Keyyo dansande tillsammans med Hugo Gustafsson och slutade på en välförtjänt tredje plats. En som hade det lite tuffare i tävlingen var Martin Melin som tampades med en skada. Men det verkar som han och Keyyo även de har blivit vänner, då Martin nu kommenterat en flirtig fras på Keyyos sociala medier.

Keyyo om att medverka i Let's dance: ”Berg och dalbana”

Keyyo blev en riktig tittarfavorit och fångade verkligen tittarnas hjärtan med sin charm. Förutom succén i Let's dance så är Keyyo nu aktuell som en av sommarpratarna i P1. När Hänt intervjuade Keyyo om Let's dance och sommarpratet beskrev hon känslorna kring Let's dance.

– Det var en otrolig vår, en berg och dalbana. Så sjukt att man har fått den här möjligheten och äran, berättade Keyyo för Hänt.

Annons

Efter Let's dance började det även cirkuleras ett rykte om Keyyo att hon skulle dejta danspartnern Hugo efter programmet. Det var programledaren David Lindgren som gick ut i lokaltidningen Norran och berättade att de dejtar lite. Detta dementerade Keyyo senare.

Martin Melins offentliga flirt till Keyyo får följarna att rasa

Nu flera veckor efter finalen i Let's dance har vi kunnat se flera av deltagarna umgås med varandra. Bland annat hos deltagaren Hanna Hedlund, som bjöd hem Let's dance-gänget på middag.

Nu i den svenska sommarvärmen är det även många som ger ut sig på sjön! Och en av dem var just Keyyo som hon dessutom visade upp på Instagram. Och det var just där som Martin Melin var snabb med att kommentera på ett väldigt flirtigt sätt – vilket inte uppskattades av följarna.

Till bilden skrev Keyyo: ”Mitt enda mål i livet är att bli en cool mamma som kör omkring i en Jeep och tvingar på mina ungar flytväst och solskydd när vi är ute på vår $4.8 billion yacht. Är det så mycket begärt?”

Annons

Hon skriver alltså att hon vill bli en cool mamma och då kommenterade Martin Melin: ”Barnen kommer behöva en manlig vuxen förebild”.

Detta fick följarna att reagera – då de inte tyckte kommentaren var okej eller passande dels på grund av ålderskillnaden.

En skriver: ”ouuf, de där kändes lite väl slemmigt”

En annan skriver: ”Asså ursäkta men va? Det där var inte okej. Du är 30 år äldre än Keyyo och raggar offentligt på Instagram såhär. Nä. Usch. Ska barnen ha en manlig vuxen förebild så är det definitivt inte dig.”

Martin själv menar att det inte var menat så och skriver: ”Skön tolkning av texten...”

Keyyo har inte heller svarat på Martin Melins kommentar.

FOTO: Anders Wiklund/TT / Olle Sporrong/EXP/TT

Annons