ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Därför firar inte Doktor Mikael och Lotta Engberg midsommar

25 jun, 2021 
Mikael ”soldoktorn” Sandström och Lotta Engberg kommer inte att kunna fira midsommar tillsammans i år.
Nu berättar Mikael anledningen för Hänt, men även vad han ska göra på midsommarafton egentligen.
– Denna midsommar blir lite annorlunda för mig, säger Mikael.
Annons
5 anledningar att älska Mikael SandströmBrand logo
5 anledningar att älska Mikael Sandström

Doktor Mikael Sandström, 63, även känd som ”soldoktorn” och Lotta Engberg, 58, börjar mer och mer visa upp sin kärlek för svenska folket. Det som en gång började som i en flirt i tidningen kom senare att bli riktig kärlek som numera även innefattar samboliv.

För ett par veckor sedan kunde vi se Mikael lägga upp en video på Lotta Engberg – detta under sin födelsedag då de två sågs njuta i kvällssolen. Även Lotta visade upp Mikael för första gången med samma video. Till videon skrev programledaren: ”Lär mej nya trix tills i sommar”. Flera kommenterade att kärleken fullkomligt lyser över paret och det förstår vi!

Mikael Sandströms lycka – har blivit farfar igen: ”Lilla Silje”

Mikael Sandström arbetar inte längre som läkare i vården, han har efter 35 år i vården valt att sluta. Han har tidigare berättat för Hänt att jobbet som läkare inneburit mycket arbete genom åren och att han efter 35 år helt enkelt känt sig klar med att arbeta i vården.

Annons

Istället är han igång med lite nya projekt som podden Utforska vården och han är såklart fortfarande en återkommande gäst i Nyhetsmorgon varje vecka.

Förutom detta har Mikael nyligen blivit farfar igen, detta berättade han för Hänt tidigare i veckan. Han har nu fyra barnbarn och ingen verkar gladare än Mikael som beskrev den stora lyckan.

– Ja det är kul. Lilla Silje dök upp den 11:e juni. Jag har nu fyra barnbarn. Min dotter Mimmi har en son och dotter, liksom Marcus också har, berättade Mikael.

Mikael och Lottas inställda midsommar: ”Annorlunda för mig”

Mikael och Lotta har båda mycket att stå i, livet präglas dels av kärlek men även av en hel del jobb. Och det är just jobbet som ställer till det för Mikael och Lottas midsommarfirande – då de inte kommer att kunna fira tillsammans i år.

Nu berättar Mikael varför han och Lotta inte kommer kunna fira midsommar ihop.

– Denna midsommar blir lite annorlunda för mig. Lotta jobbar till kl 23:00 på midsommarafton så vi kommer inte ses. Min son Marcus och hans fru Sandra har precis fått en dotter, Silje, och blir hemma, säger Mikael och fortsätter:

Annons

– Så min midsommar blir tillsammans med min bror Jeppe och ytterligare än barndomskompis ute vid sommarstugan utanför Tjörn. Lotta ansluter på midsommardagen.

Lotta kommer alltså att jobba på midsommarafton med Bingolotto, men det verkar inte göra Mikael något då hon ansluter på midsommardagen.

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT / Henrik Jansson/Expressen/TT / Tommy Holl/TT

Annons