TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Casper Janebrinks glada besked till familjen – efter nya jobbet

01 jul, 2021 
Mimmi Fouchenette
Casper Janebrink är van vid att åka på turnéer hela somrarna, men denna sommaren blir annorlunda för han ska leda Bingolotto. Nu berättar han att han kommer ha mer tid till familjen i sommaren.
Annons
TV: Arvingarna om tuffa perioden: "Vi har varit jäkligt trötta på det"Brand logo
TV: Arvingarna om tuffa perioden: "Vi har varit jäkligt trötta på det"

Casper Janebrink, 51, är en av Sveriges mest folkkära artister. Han är frontsångaren i Arvingarna och är ständigt aktuell med olika tv-program så som Melodifestivalen, Stjärnornas stjärna och nu senast Så mycket bättre 2021 som kommer att sändas i höst.

Casper Janebrink om Bingolottos Sommarkväll

I år ska Casper Janebrink vara programledare i Bingolottos Sommarkväll, han ska leda programmet tillsammans med Agneta Sjödin, 53. Under sommaren kommer Agneta och Casper få besök av folkkära gäster och artister så som Timo Räisänen, Kikki Danielsson, Doktor Mikael, Helena Josefsson, Arvingarna, Jill Johnson, Clara Klingenström, Meja och Louise Johansson. Programmet kommer att direktsändas från Lisebergs camping Askims Strand i Göteborg.

I en intervju med Hänt berättar Casper hur han känner inför att leda Bingolottos Sommarkväll.

Annons

Det ska bli jättekul att leda Bingolottos Sommarkvällar den här sommaren.

Han berättar också att han aldrig tidigare har jobbat ihop med Agneta Sjödin men att han ser fram emot det.

– Jag har aldrig jobbat med Agneta tidigare, däremot har jag träffat henne i lite olika sammanhang genom åren. Vi har väl haft karriärer som har gått vid sidan om varandra. Men det ska blir jättekul att jobba ihop.

Casper Janebrink kommer tillbringa mer tid med familjen i sommar

Bingolottos Sommarkväll har premiär den 4 juli och säsongsavslutningen är den 22 augusti, det innebär att Casper kommer att jobba stora delar av den här sommaren, vilket passar honom bra berättar artisten till Hänt. Sedan den rådande pandemin drog igång så har spelningar minskat för alla artister. Detta har tagit hårt på många musiker och även för Arvingarna, så den här sommaren är det betydligt mindre arbete än vad det varit tidigare.

Annons

– Arvingarna kommer spela lite grann och göra en del konserter i sommar, men det kommer inte bli lika mycket som det vanligtvis brukar vara när man varit ute på turné och gjort cirka 25–30 spelningar. Vi hinner med några spelningar och då passar det ganska bra att jag kan kliva in som programledare för Bingolottos Sommarkvällar. Så det ska bli jättekul att få göra båda.

I samma intervju berättar Casper att han kommer vara hemma med familjen mer den här sommaren även fast han jobbar med Bingolotto.

Familjen är ju vana att jag är borta stora delar av sommaren, men i år kommer jag att vara hemma mycket mer än vad jag någonsin har varit tidigare år så det är inga konstigheter.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, TV4

Annons