TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Casper Janebrinks starka ord till Agneta Sjödin om Bingolotto

23 jun, 2021 
Casper och Agneta
Casper Janebrink och Agneta Sjödin är programledarna som ska leda Bingolotto under sommaren.
Nu berättar Casper om hur det känns att få leda sommarens bingo med Agneta.
”Det ska bli himla kul att få göra detta med Agneta”, skriver Casper.
Annons
BingoLotto – minns du programledarna?Brand logo
BingoLotto – minns du programledarna?

Casper Janebrink, 51, och Agneta Sjödin, 53, är de som ska leda sommarens Bingolotto. Programmet har valt att sända på sommaren av anledning att Bingolotto firar 30 år. De ordinarie programledarna Lotta Engberg, 58, och Stefan Odelberg, 47, tar lite semester från bingot och är tillbaka till hösten igen.

Lotta däremot håller ställningen på Liseberg med det egna allsångsprogrammet Lotta på Liseberg. Programmet hade premiär 20 juni och kommer vara tillbaka i tv-rutan 5 juli igen, på grund av fotbolls-EM tvingas programmet ta ett längre uppehåll. Hänt har tidigare listat alla artister och datum för programmet här.

Agneta Sjödin och Casper Janebrink leder Bingolotto tillsammans

Det var i våras nyheten kom att Agneta Sjödin och Casper Janebrink leder Bingolotto-sommarspecial tillsammans. På midsommarafton kommer Lotta och Stefan leda Bingolotto men gästas då av både Agneta och Casper.

Från och med söndagen den 4 juli till och med 22 augusti kommer vi att få se Agneta och Casper leda programmet tillsammans.

Annons

Sändningen kommer inte heller starta vid 18:00 som den annars gör, utan kommer börja 20:00 och sluta 21:30. En återkommande gäst är även Mikael ”soldoktorn” Sandström, 63.

Han kommer gästa titt som tätt för att prata om olika sommarplågor, likt huggormsbett och andra saker som kan hända en på sommaren.

Casper Janebrinks starka ord till Agneta Sjödin

I en tidigare intervju med Hänt har Casper berättat hur det känns att få leda sommarens underhållning med Agneta Sjödin. Deras vägar har korsats förr i andra tv-sammanhang som när Casper medverkade i Fångarna på fortet som Agneta är programledare för tillsammans med Gunde Svan.

– Vi har träffats iallafall några gånger tidigare, under inspelningen av Fångarna på fortet bland annat. Jag har stött på henne i olika tv-sammanhang men på fångarna kunde vi sitta och småprata lite. Man har följts åt och haft olika karriärer men stött på varandra. Jag hoppas att jag och Agneta kan göra detta bra, berättade Casper då.

Annons

Casper har även han mycket att stå i under sommaren – förutom att leda Bingolotto har han redan spelat in Så mycket bättre och har en planerad turné med Arvingarna. Men det råder ingen tvekan om att han tycker att Bingolotto ska bli roligt att få leda med Agneta! Detta berättade han nyligen om på Instagram.

Till bilden på artisten och Agneta skriver Casper: ”Premiär av Bingolottos sommarkvällar den 4/7. Det ska bli himla kul att få göra detta med Agneta.”

FOTO: SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet / Karin Törnblom/TT

Annons