LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Pernilla Wahlgrens glädje efter Benjamin Ingrossos ord om exet Joachim

30 jun, 2021 
Mimmi Fouchenette
Benjamin Ingrosso och Pernilla Wahlgren.
Artisten Benjamin Ingrosso pratade om Pernilla Wahlgens före detta pojkvän Joachim Lennholm i sitt sommarprat. Nu öppnar Pernilla upp sig om sonens och ex-pojkvännens relation.
Annons
Pernilla Wahlgrens ex-pojkvänner genom tidernaBrand logo
Pernilla Wahlgrens ex-pojkvänner genom tiderna

Pernilla Wahlgren, 53, har ny pojkvän – Christian Bauer, 55. Förutom Christian har Pernilla två kända ex-pojkvänner, nämligen Emilio Ingrosso, 55, och Joachim Lennholm, 48.

År 1985 träffade Pernilla Emilio, de var gifta mellan 1993 och 2002. Paret fick tre barn, dj:n Oliver Ingrosso, 31, entreprenören Bianca Ingrosso, 27, och artisten Benjamin Ingrosso, 24.

Kort efter det uppmärksammade uppbrottet med Emilio träffade sedan Pernilla polisen Joachim Lennholm. De möttes på en kändisfest på krogen Stacy i Stockholm 2002. Paret fick sonen Theo Wahlgren, 14, tillsammans. Efter sex år gick de skilda vägar efter att Joachim hade varit otrogen mot Pernilla.

Pernilla Wahlgrens svar efter Benjamins starka ord om exet

Först ut med att sommarprata 2021 var Pernillas näst yngsta son Benjamin. Sommarpratet handlar om hur hans uppväxt har präglat honom till den han är idag. Han beskriver hur det var för honom när han var ung som skilsmässobarn i en stormig skilsmässa. I ett segment berättar han om hans relation med Pernillas ex-pojkvän Joachim, något som Benjamin inte pratat om tidigare. I sommarpratet förstår man att Joachim och Benjamin stod varandra väldigt nära under flera år.

Annons

– För mig var det som en dröm när mammas nya kille kom in i bilden – Jocke. Jocke är ung, lång, snaggad, rolig, han har en jättestor hund Rasmus och han gör min mamma så glad.

Benjamin berättar att han, Pernilla och Joachim blir som en liten egen familj. Han berättar också att Jocke gav honom det allra finaste, Benjamins älskade lillebror Theo.

– Jag frågar Jocke om jag får kalla honom för pappa men jag säger inget om det till mina syskon. Jag förstår ju att det är fel, så framför dem heter han Jocke och sen när vi är själva får han heta pappa, säger Benjamin.

I senaste avsnittet av Pernillas podcast Wahlgren & Wistam berättar hon vad hon kände när hon hörde sin son prata om exet Joachim.

– Det var jättefint så som han pratade om Theos pappa. De stod varandra väldigt nära eftersom hans egen pappa inte var med i bilden då.

FOTO: SVT, Kanal 5

Annons