TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Peg Parnevik visar upp nya bilder på Instagram med mystiska killen

06 jul, 2021 
Mimmi Fouchenette
Peg Parnevik.
Peg Parnevik dejtar igen efter uppbrottet med Filip Lamprecht.
Nu visar hon upp fler bilder på den mystiska killen hon träffar – se bilderna här!
Annons
Peg Parnevik och Filip Lamprecht har gjort slutBrand logo
Peg Parnevik och Filip Lamprecht har gjort slut

Som de flesta förmodligen redan vet om så har Peg Parnevik, 25, och Filip Lamprecht, 24, gått skilda vägar efter fem år tillsammans. Peg har berättat i sin podcast att paret gjorde slut långt innan de kom ut till deras följare och fans. De båda verkar må bra igen, Filip är på semester med Kristin Kaspersen, 51, och Leon Fahlén, 17, och besöker deras släktingar i Norge och Peg har nyss börjat dejta.

Artisten har ännu inte berättat vem eller vilka det är som hon dejtar men hon har bekräftat att hon träffar någon i sin podcast.

– Jag dejtar folk, berättade Peg i sin podcast Pillowtalk.

Peg Parnevik om relationen med Filip Lamprecht efter uppbrottet

I Peg och Penny Parneviks, 24, podcast pratar de om uppbrottet mellan Peg och Filip och de nämner att det har varit en del stunder som har varit koas men att han ändå betyder otroligt mycket för henne fortfarande.

– Du kommer alltid vara en av mina stora kärlekar och du kommer alltid finnas i mitt liv för jag vill det, säger Peg.

Annons

Hon berättar även att hon skrev ett sms till Filip och tackade honom för allt de fick gå igenom tillsammans under deras tid ihop.

– Det är inte förens nu de senaste veckorna som vi har kunnat bli vänner på riktigt och då skrev jag till honom Hej, jag insåg att vi inte har tackat varandra, tack för alla åren, tack för alla minnen och allt vi har gått igenom”, säger Peg i podden.

Peg Parneviks nya bilder med mystiska dejten

I några veckors tid nu har Peg delat bilder på en kille titt som tätt. Om det är samma kille är svårt att säga för hon har inte bekräftat det och bilderna är ofta något otydliga eller suddiga. Men vi har sett henne kyssa någon och hållit om någon.

Nu senast la hon ut en video på sin Instagram story där hon och en kille går och håller om varandra. Hon har fortfarande inte gått ut med vem det är.

Peg Parnevik promenerar med mystiska killen.
Peg Parnevik promenerar med mystisk kille, de två håller om varandra.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Youtube

Annons