Kristin Kaspersens krav på sönerna Filip Lamprecht och Leon Fahlén

Kristin Kasperson med sina söner Filip och Leon.

Kristin Kaspersen har sönerna Filip Lamprecht och Leon Fahlén sedan tidigare relationer.
I det senaste avsnittet av podcasten Nyfiken på avslöjar Kristin sitt ultimatum till barnen.

Fem saker du inte visste om Kristin Kaspersen
Slå på ljud

Kristin Kaspersen, 51, har sonen Filip Lamprecht, 24, från sitt tidigare förhållande med Martin Lamprecht. Sonen Leon Fahlén, 17, fick Kristin tillsammans med Hans Fahlén, som hon var gift med mellan 2003-2009. Idag lever Kristin som singel, något som hon tidigare uttryckt att hon trivs bra med.

Förutom att synas i rutan driver Kristin sin egna podcast Kristin Kaspersen Nyfiken På där hon varje vecka bjuder in gäster, kända som okända, och samtalar om deras livshistoria, kunskap eller en viss upplevelse de har varit med om.

Förra veckan gästade Pernilla Wahlgren och Christina Schollin podcasten och trion diskuterade bland annat hur man ska förhålla sig till ens tonårsbarn när de är ute och festar, hur viktigt det är att låta ens tonåring känna frihet samtidigt som de måste förhålla sig till de regler som föräldrar sätter upp för sina barn.

Förra veckan gästade Pernilla Wahlgren och Christina Schollin podcasten Kristin Kaspersen Nyfiken På. Foto: Kristin Kaspersen/Instagram

Kaspersen om det hårda ultimatumet till sönerna

I avsnittet berättar Pernilla om sina erfarenheter med barnen och hon minns hur svårt det var att ha koll på dem när de började dricka alkohol och festa.

– Man vill bara veta vart dom är, man vill bara att de hör av sig. Vart sover du? Mår du bra? Då kan jag lägga mig och sova, säger Pernilla.

Kristin Kaspersen instämmer och berättar att hon har satt ett krav på sina söner Leon och Filip.

– Jag brukar säga det till mina söner att ”ni bestämmer själva hur mycket ni ska få gå ut, sköter ni er så får ni gå ut. Talar ni om vart ni är nånstans och kommer hem i tid då får ni fortsätta gå ut men är det så att ni inte gör det så får ni stanna hemma med mig”. Så jag försöker säga till dem att ”ta ansvar för då får ni gå ut hur mycket ni vill med kompisar men sköter ni inte det så chillar vi här hemma och kollar film”.

– Mig gör det ingenting, då får jag sällskap men det är ju tråkigt för dem, fortsätter Kristin Kaspersen.

Det verkar som att Kristin Kaspersens taktik har fungerat väl i familjen.

– Och då har det blivit faktiskt att de alltid hör av sig och skickar adress vart de är nånstans och kommer hem i tid och kommer de inte hem i tid så skickar de ett sms innan och förklarar att de kommer bli sena, säger hon i podden.

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrossos relation till Anders Öfvergård efter bråket i tv

LÄS OCKSÅ: Let's dance-profilen Linn Hegdal lämnar Stockholm

FOTO: Youtube, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN