Benjamin Ingrossos relation till Anders Öfvergård efter bråket i tv

Benjamin Ingrosso och Anders Öfvergård.

I sitt sommarprat berättar Benjamin Ingrosso om tankarna kring sin medverkan i Anders Öfvergårds program Arga snickaren VIP.
Så här ser relationen mellan Benjamin och Anders ut idag!
Benjamin Ingrossos ilska mot Anders Öfvergård efter bråket i tv: ”Skulle aldrig våga konfrontera honom”
Slå på ljud

Benjamin Ingrosso, 24, är sommarens första värd i Sommar i P1 och i slutet av augusti i år ska han få över en timme alldeles för sig själv efter sändningstid i Allsångsscenen är din. Han är med andra ord väldigt aktuell just nu och ligger inte på latsidan!

Benjamin Ingrosso berättar om bråket med Anders Öfvergård

Benjamins sommarprat handlar om hur hans barndom har präglat honom till den han är idag. I sommarpratet berättar han om när han som 17-åring precis hade signat med ett skivbolag men i samma stund blev stämplad som en bortskämd skitunge.

– När jag är 17 år blir jag signad till skivbolaget Ten. Äntligen ska jag få göra det som jag alltid vetat att jag ska göra. Men samma år råkar jag pinsamt nog bli den där skitungen på Kanal 5, säger han i sommarpratet.

Hans mamma Pernilla Wahlgren, 53, hade då nämligen valt att tacka ja till att ställa upp i Arga snickaren VIP med Anders Öfvergård, 53.

– Jag fattar direkt att det här är inget jag vill vara med i, säger Benjamin.

Enligt Benjamin ska Anders ha tvingat honom att vara kvar under inspelningen fast han inte ville. I avsnittet, som sändes på tv för fyra år sedan, får Benjamin en rejäl utskällning av programledaren Anders.

– Jag får mig en rejäl uppläxning om hur bortskämd och lat jag är, och jag tar emot. Vad annat ska man säga? Jag blir så ledsen över det att jag ska behöva stå här framför tv-kameror när det var det sista jag ville, säger Benjamin i sommarpratet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Familjen valde att fly till Thailand när programmet skulle sändas hemma i Sverige och när det var på semestern nåddes de av nyheten att programmet blivit en stor succé.

– I Thailand nås vi av nyheten att programmet blev en tittarsuccé, och att jag såklart är en bortskämd skitunge. Jag tänker på min karriär jag har framför mig och jag skäms för mitt skivbolag, säger Benjamin.

Wahlgrens värld kom från Arga snickaren-avsnittet

Benjamin berättar att det var efter det här avsnittet som Kanal 5 kom på idéen att göra en realityserie om familjen Wahlgren/Ingrosso.

– De tyckte att ”här finns det en vanlig stökig kändis-familj som hade varit kul att följa, med gråt, skratt och flams”. Och jag har aldrig velat vara med men jag bor under mammas tak, så det är liksom omöjligt att inte hamna på bild.

Anders Öfvergård har inte kommenterat Benjamins sommarprat och de följer inte varandra på sociala medier. Det verkar alltså som att relationen mellan Anders och Benjamin är oförändrad än idag.

LÄS OCKSÅ: Peg Parnevik om sanningen bakom uppbrottet från Filip Lamprecht

LÄS OCKSÅ: Därför lämnade Emma Zetterberg USA efter 15 år – verkliga anledningen

FOTO: Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN