Anders Öfvergård visar upp okända sonen Simon – så ser han ut idag

Anders Öfvergård

Anders Öfvergård är snickaren som blev tv-profil.
Idag är han Arga snickaren med hela svenska folket.
Men familjelivet har han hållit privat, faktum är att han har fyra barn och nu visar han upp sonen Simon.

Anders Öfvergård arbetade som snickare privat innan han istället började göra det på tv. Efter det har han charmat hela svenska folket med sin enorma ilska i tv-rutan. Och det gjorde han i egna programmet Arga snickarn på Kanal 5.

Idén bakom hans tv-debut var att Anders skulle människor runt om i Sverige som behövde hjälp med snickeri i hemmet. Men att få besök av Anders var inte bara guld och gröna skogar. Nej, namnet ”arga snickarn” är inte bara en titel utan det var exakt vad Ander var. Han blev helt enkelt väldigt lätt arg och sa ifrån rejält när han tyckte något inte stod rätt till.

I och med programmet blev Anders en känd tv-profil. Han har efter det axlat rollen som programledare för Robinson på TV4 och nu har han ett helt eget program som heter Anders knackar på, även det på TV4.

Kärlekslyckan med hustrun Cecilia Öfvergård

Sedan 2005 är Anders gift med kärleken Cecilia Öfvergård. Paret träffades då Cecilia var anställd på en av Anders tidigare restauranger. Idag lever Anders och Cecilia ett familjeliv tillsammans med sina två gemensamma barn – Simon Öfvergård och Vilma Öfvergård. Trots två barn och ett långt äktenskap sprudlar fortsatt kärleken idag.

”Idag har vi varit gifta i 15 år. Att få dela mitt liv med dig är det bästa som hänt”, har Anders tidigare skrivit i ett inlägg på Instagram.

Anders Öfvergård visar upp okända sonen

Men Cecilia var inte Anders första kärlek. Han gifte sig faktiskt redan vid 23 års ålder och fick barnen Sara och Victor. Dock blev den kärlekshistorien kortvarig då relationen sprack och gick inte att rädda trots flera år hos parterapeut. Anders skilde sig och hittade kärleken på nytt i Cecilia.

Nyligen tog Anders och Cecilia tagit ett nytt steg i sin relation och valde att utöka familjen. Familjen har skaffat sig en Golden retriver, vilket Anders kände stora lycka över i ett inlägg på Instagram.

Men det är inte bara hundar som han visar upp på sitt Instagram-konto. Hans barn får även en del utrymme, trots att han i övrigt är ganska privat när det kommer till familjen. Sonen Simon har inte synts så mycket så därför var det många som reagerade när han i veckan delat en bild på okända sonen.

”Så lik sin far”, skriver en följare.

”Jösses så lik sin pappa”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: SPRICKAN Sara om relationen med pappa Kamran

LÄS OCKSÅ: LIVSBESLUT Suzanne avslöjar nya jobbet