Let's dance-profilen Linn Hegdal lämnar Stockholm

Filip Lamprecht & Linn Hegdal

Snart två månader har gått sedan Linn Hegdal och Filip Lamprecht stod som vinnare i Let's dance.
Men nu lämnar Linn Stockholm efter en rätt tuff tid.
”Hejdå Stockholm!”, skriver hon.
Här är 5 saker du vill veta om Filip Lamprecht
Slå på ljud

Det var i mitten av maj som det stod klart att Linn Hegdal och Filip Lamprecht hade vunnit Let's dance efter flera månader av hårt slit och intensivt dansande. Lyckan var total och på Instagram skrev de båda om hur overkligt det kändes att stå med den berömda glasskon i slutet av finalen.

”ALLTSÅ!!!!! Finner fortfarande inga ord. Vi vann Let's dance går? Det är helt otroligt!!!! ”, skrev bland annat Linn under en bild på henne och Filip.

Men nu har det gått flera veckor sedan den folkkära danstävlingen avgjordes och det är nu dags för Linn att ge sig iväg på nya äventyr. Nu berättar hon att hon lämnar Stockholm.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Filip Lamprecht om romansryktena i Let's dance

Men trots att Linn och Filip lyckades knipa hem förstaplatsen i tävlingen var våren inte helt odramatisk. Under Let's dance är det nämligen inte helt ovanligt att det skapas romansrykten och några som verkligen hamnade i skottgluggen för detta var just Linn och Filip och många ögon hamnade därmed på Filips relation med dåvarande flickvännen Peg Parnevik. Men i en intervju med Expressen berättade han att de försöker att inte lägga energi på det.

– Nu är vi i det offentliga ljuset, det kommer alltid komma spekulationer från det ena och andra hållet och folk kommer att överanalysera saker, det är ingenting som vi lägger energi på, sa han då.

Linn Hegdal lämnar Sverige

Men nu är Let's dance-cirkusen över och så även de flesta spekulationer och på sociala medier har man sett hur både Linn och Filip har njutit av den efterlängtade ledigheten. Tillsammans med vänner har de spenderat flera dagar i Järvsö, och medan Filip är påväg för att hälsa på släkten i Norge är Linn nu påväg mot egna äventyr. I ett inlägg på Instagram berättar hon nämligen att hon ska ge sig iväg till Skåne och att även hennes pojkvän Jacob Persson kommer att göra henne sällskap om ett par veckor.

”Hejdå Stockholm! Nu åker jag till Skåne i ett par veckor för jobb, semester och häng med vänner och familj! Ska bli så himla mysigt! Tur att han där till höger kommer om bara två veckor när han får sin semester”, skriver hon under en bild på henne och Jacob.

Och i kommentarsfältet är det många som önskar henne en fin tid i Skåne.

”Ha det så gosigt med familjen!”, skriver bland annat en följare.

”Trevlig semester!”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens ord om saknaden efter Christian Bauer

LÄS OCKSÅ: Katrin Zytomierska om kampen med barnen Ringo, Rambo och Falke

FRÅN FÖRSTASIDAN