Katrin Zytomierska om kampen med barnen Ringo, Rambo och Falke

Katrin Zytomierska & barnen Ringo & Rambo

Att vara mamma till tre söner är inte alltid helt enkelt.
I en intervju med Hänt berättar Katrin Zytomierska nu om kampen med att vara trebarnsmamma och sorgen över att inte alltid räcka till.
– Jag har väldigt dåligt samvete, säger hon.

Tillsammans med Bingo Rimér och Alexander Klingstedt har Katrin Zytomierska barnen Ringo, Rambo och Falke, och följer man Katrin på sociala medier har det inte undgått hur mycket hon älskar att vara mamma till sina söner. Men med tre barn kommer även en hel del utmaningar. Nu berättar hon för Hänt om kampen med att vara trebarnsmamma och det dåliga samvetet som hon ofta bär på.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Katrin Zytomierskas ärliga ord om kärlekslivet – berättar om beslutet

Precis som många andra föräldrar gör Katrin allt för sina barn och hon vill inte heller riskera att något ska komma i vägen för det. För Hänt berättar hon att hon därför inte vill ha en traditionell parrelation just nu då hon menar att det bara skulle ta både tid och uppmärksamhet från barnen.

– Av egen erfarenhet så känner jag att jag inte kan inleda en relation med en ny kille nu och försöka leva i en traditionell relation. Det skulle aldrig funka för mig för det skulle innebära att jag skulle vara tvungen att prioritera bort tid och uppmärksamhet från mina barn, för såklart skulle jag ju behöva lägga en viss del av min tid och energi på min nya kille, och jag har ingen extra tid att ge eftersom jag har valt att skaffa tre barn, säger hon.

Katrin Zytomierska om kampen med barnen: ”Väldigt dåligt samvete”

Men trots att Katrin gör allt för att vara närvarande och engagerad i sin mammaroll känner hon ibland att det inte är tillräckligt, och för Hänt berättar hon att hon därför ofta känner dåligt samvete.

– Jag skulle kunna ta hand om 20 ungar rent praktiskt utan problem, men att göra läxor med två pojkar samtidigt som man ska ta hand om en 4-åring och lägga pussel med honom och sen natta tre barn i olika åldrar... Eftersom att jag inte kan dela på mig själv s blir det ju så att den lilla får mer uppmärksamhet vilket gör att de två äldsta nästan aldrig blir nattade av mig, säger hon innan hon fortsätter:

– De har ju säkert inte det behovet eftersom de också blev det när de var små, men jag kan ändå känna att jag har väldigt dåligt samvete. Jag önskar att jag kunde leka med Falke hemma samtidigt som jag är på Ringos fotbollsträning och ger honom den uppmärksamhet som han har behov av samtidigt som jag också är med Rambo på hans padelträning. Men den ekvationen funkar inte. Så att ta in en kille i den konstellationen är helt otänkbart.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso om varför hon och Phillipe Cohen har umgåtts mindre

LÄS OCKSÅ: Isabella Löwengrips gravidbesked med kärleken Paul Sundvik

Senaste nytt